Sausas Jaukas Dynamite Baits Swim Stim -...
    Sausas Jaukas Dynamite Baits Swim Stim - Betaine Green Groundbait 900g

    Sausas Jaukas Dynamite Baits Swim Stim - Betaine Green Groundbait 900g

    DY003
    7,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.72€
    Greitas pristatymas

    "Dynamite Baits Swim Stim - Betaine Green Groundbait 900g" - meškeriotojams, norintiems pagerinti savo žvejybos patirtį ir suvilioti įvairių rūšių žuvis, "Dynamite Baits Swim Stim - Betaine Green Groundbait" yra tinkamas pasirinkimas. Šis 900g sausas jaukas yra specialiai sukurtas, kad sukurtų nenugalimą patrauklumą vandenyje, ypač dėl jame esančio betaino.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/4015-sausas-jaukas-dynamite-baits-source-groundbait-900g.html

     
    • "Dynamite Baits Swim Stim – Betaine Green Groundbait 900g": "Swim Stim – Betaine Green Groundbait" iš "Dynamite Baits" yra aukščiausios kokybės mišinys, skirtas žuvų maitinimuisi skatinti. Jis išnaudoja patrauklias betaino, natūraliai esančio junginio, randamo įvairiose vandens aplinkose, savybes.
    • Betaino patrauklumas: Žinoma, kad betainas yra labai patrauklus žuvims dėl natūralaus jo atsiradimo jų mityboje. Jis sukelia maitinimosi reakcijas ir gali veikti kaip galingas kvapo ir skonio pritraukėjas.
    • Universalus naudojimas: nors jis puikiai tinka karpių žvejybai, „Swim Stim - Betaine Green Groundbait“ gali būti naudojamas įvairiems žvejybos scenarijams. Nesvarbu, ar taikosi į karšius, kuojas, lynus ar kitas rūšis, betaino pagrindu pagamintas jaukas gali būti veiksmingas visoms karpinėms žuvims.
    • Lengvas paruošimas: Paruošti šį jauką paprasta. Sumaišykite jį su vandeniu, kad gautumėte norimą konsistenciją. Galite pritaikyti jį prie pageidaujamo žūklės būdo, nesvarbu, ar tai būtų plūdinė žvejyba ar žvejyba su šėrykla.
    • Ilgai išliekantis kvapas: "Groundbait" puikiai išskiria kvapą ir skonį į vandenį, pritraukia žuvis į jūsų jaukinimo vietą. Šio gaminio formulė, kurioje gausu betaino, užtikrina ilgalaikį viliojančio kvapo išsiskyrimą, padidindama galimybę pritraukti žuvis.
    • Pasitikėjimas savo jauku: Pasitikėjimas savo masalu ar jauku yra būtinas norint sėkmingai žvejoti. Naudojant patikrintą ir gerą reputaciją turintį jauką, pvz., "Swim Stim – Betaine Green Groundbait", galite pasitikėti, jog pasirinkote tinkamą jauką.
    • Pagerintas sugavimo rodiklis: galingas betaino kvapas ir skonis, kurį sukuria šis sausas jaukas, gali padidinti jūsų sugavimo rodiklį, nes jūsų vieta, kurioje yra masalas, tampa patrauklesnė įvairioms žuvų rūšims.
    Pakuotės svoris (kg)
    900 gr
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą