• −15%
Sausas Jaukas Dynamite Baits Swim Stim - Amino...
Sausas Jaukas Dynamite Baits Swim Stim - Amino Original Groundbait 900g

Sausas Jaukas Dynamite Baits Swim Stim - Amino Original Groundbait 900g

DY002
6,79 € 7,99 € -15%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.31€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Swim Stim - Amino Original Groundbait 900g" - meškeriotojams, norintiems pagerinti savo žvejybos patirtį ir pritraukti daug įvairių žuvų rūšių, "Swim Stim – Amino Original Groundbait" 900g. pakuotėje yra puikus pasirinkimas. Šis sausas jaukas yra meistriškai sukurtas, kad sukurtų nenumaldomą trauką vandenyje, daugiausia dėmesio skiriant galingam aminorūgščių žavesiui.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/sausas-jaukas/4146-sausas-jaukas-dynamite-baits-robin-red-groundbait-900g.html

 
  • "Dynamite Baits Swim Stim – Amino Original Groundbait 900g": "Swim Stim – Amino Original Groundbait" yra aukščiausios kokybės mišinys, skirtas veiksmingai skatinti žuvų maitinimosi reakcijas. Jis išnaudoja patrauklias aminorūgščių savybes, kurios yra gyvybiškai svarbios ir atlieka svarbų vaidmenį žuvų mityboje.
  • Amino rūgščių patrauklumas: žinoma, kad aminorūgštys yra labai patrauklios žuvims dėl natūralių savybių. Įmaišius aminorūgščių į sausą jauką, šis produktas siekia sukurti įtaigų kvapą ir skonį, kuriam žuvims sunku atsispirti.
  • Universalus naudojimas: nors jis puikiai tinka žvejojant karpius, „Swim Stim – Amino Original Groundbait“ gali būti naudojamas įvairiems žvejybos scenarijus. Nesvarbu, ar taikotės į lynus, karšius, kuojas ar kitas rūšis, aminorūgščių pagrindu pagamintas jaukas gali būti stiprus atraktantas.
  • Lengvas paruošimas: Paruošti šį jauką yra nesudėtinga. Sumaišykite jį su vandeniu, kad gautumėte norimą konsistenciją. Galite pritaikyti jį pagal savo pageidaujamą žvejybos būdą, nesvarbu, ar tai būtų plūdinė žūklė ar žvejyba naudojant šeryklą.
  • Ilgalaikis kvapo išsiskyrimas: "Groundbait" puikiai išskiria kvapą ir skonį į vandenį, sukeldamas maitinimosi reakciją, galinčią pritraukti žuvis iš tolo. Šio gaminio formulė, kurioje gausu aminorūgščių, užtikrina ilgalaikį viliojančio kvapo išsiskyrimą, padidindama tikimybę patraukti žuvį.
  • Pasitikėjimas savo jauku: Pasitikėjimas savo masalu ar jauku yra būtinas norint sėkmingai žvejoti. Naudojant patikrintą ir gerą reputaciją turintį jauką, pvz., "Swim Stim – Amino Original Groundbait", galite pasitikėti, kad pasirinkote tinkamą jauką.
  • Pagerintas sugavimo rodiklis: galingas aminorūgščių kvapas ir skonis, kurį sukuria šis sausas jaukas, gali padidinti jūsų sugavimo rodiklį, nes jūsų jaukinimo vieta tampa patrauklesnė įvairioms žuvų rūšims.
Pakuotės svoris (kg)
900 gr
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą