Dynamite Baits Chocolate Orange Groundbait...
    Dynamite Baits Chocolate Orange Groundbait 1,8kg Sausas Jaukas

    Dynamite Baits Chocolate Orange Groundbait 1,8kg Sausas Jaukas

    DY1478
    10,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 3.74€
    Greitas pristatymas

    "Dynamite Baits Chocolate Orange Groundbait 1,8kg" - kalbant apie žūklės taktiką, tikslinės žuvies pritraukimas yra sumanumo ir didelio darbo derinys. Per daugelį metų žvejai naudojo daugybę masalų ir jaukų, kad priviliotų savo laimikį, o vienas iš tokių naujoviškų produktų yra „Dynamite Baits Chocolate Orange Groundbait“. Šis sausas jaukas padės suvilioti visas karpinės šeimos žuvis.

    Panaši prekė mūsų puslapyje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/4059-sausas-jaukas-dynamite-baits-silver-x-naturals-18kg.html

     
    • „Dynamite Baits Chocolate Orange Groundbait“ - žūklės pasauliui pristatomas nenugalimas šokolado ir apelsino derinys. Šis kvapų ir skonių derinys pasirodė esąs veiksmingas būdas patraukti įvairių žuvų rūšių dėmesį. Šokoladas patinka žuvims smaližiams, o aštrus apelsinų pliūpsnis suteikia unikalaus poskonio, kuris gali būti ypač viliojantis.
    • 1,8 kg Pakuotė: Produktas yra didelėje 1,8 kilogramo pakuotėje. Šio kiekio dažniausiai pakanka keletui kartų, todėl tai yra ekonomiškas pasirinkimas žvejams, kurie dažnai lankosi žūklėse.
    • Universalus pritaikymas: „Dynamite Baits Chocolate Orange Groundbait“ yra žinomas dėl savo universalumo. Meškeriotojai gali paruošti šį jauką įvairiais būdais, kad atitiktų jų pageidaujamus žvejybos būdus. Jį galima maišyti su vandeniu, kad susidarytų lipnus jaukas, arba meškeriotojai gali pasirinkti drėgnesnę konsistenciją, kuri idealiai tinka masalo rutuliams kurti. Lankstumas pritaikytas įvairiems žvejybos stiliams, tinka gaudantiems plūdine meškere taip pat dugnine. 
    • Veiksminga trauka kelioms rūšims: Šokolado ir apelsino derinys vilioja daugelį žuvų. Nors skirtingos žuvys turi skirtingą skonį ir pageidavimus, žinoma, kad unikalus šokolado ir apelsino derinys vilioja įvairias rūšis. Karpiai, karšiai, lynai ir kuojos – tai tik keletas žuvų, kurios, kaip žinoma, teigiamai reaguoja į šį skonį.
    • Patarimai, kaip sėkmingai naudoti Dynamite Baits Chocolate Orange Groundbait 1,8kg:
    • Eksperimentuokite: išbandykite skirtingos konsistencijos ir kiekius gruntinio jauko, kad rastumėte, kas geriausiai tinka jūsų tikslinėms rūšims jūsų žvejybos vietoje.
    • Jauko paruošimas: sudrėkinkite su vandeniu iki reikiamos konsistencijos, pagal jūsų žvejybos būdą.
    • Maišymas su kitais jaukais: nedvejodami eksperimentuokite maišydami šį jauką su kitais jaukais ar priedais, kad dar labiau padidintumėte jo efektyvumą.
    Pakuotės svoris (kg)
    1.8 kg
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą