Dynamite Baits Silver X Naturals 1.8kg Sausas...
    Dynamite Baits Silver X Naturals 1.8kg Sausas Jaukas

    Dynamite Baits Silver X Naturals 1.8kg Sausas Jaukas

    SX533
    10,49 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 3.57€
    Greitas pristatymas

    "Dynamite Baits Silver X Naturals 1.8kg" - klasikinis jaukas, kurio sudėtyje yra geriausių ingredientų, skirta visoms karpinėms žuvims vilioti. Gana lipnus mišinys, kurio sudėtyje yra susmulkintų kanapių ir saldaus biskvito. Lipnus ir pakankamai sunkus, kad būtų galima naudoti giliose upėse, bet lengvas ir pakankamai purus, jei sumaišomas teisingai, kad tiktų stovinčiam vandeniui ir kanalams. Galima naudoti ir šėrykloje.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/sausas-jaukas/4063-dynamite-baits-robin-red-method-mix-18kg-sausas-jaukas-.html

     
    •  Trauka žuvims: Kalbant apie jauką, negalima nevertinti natūralių ingredientų patrauklumo. Žuvis natūraliai traukia ingredientų, su kuriais susiduria aplinkoje, kvapais ir skoniais. "Silver X Naturals" yra sukurti taip, kad išnaudotų natūralios traukos galią.
    • Natūralių ingredientų mišinys: „Silver X Naturals“ veiksmingumo raktas slypi natūralių ingredientų mišinyje. Šis jaukas yra kruopščiai pagamintas, kad imituotų natūralaus maisto, prie kurio yra įpratusios žuvys, kvapą ir skonį. Dėl to jis yra labai patrauklus pasirinkimas įvairioms žuvų rūšims.
    • Universalus pritaikymas: "Dynamite Baits Silver X Naturals" 1,8kg pakuotėje yra universalus ir gali būti efektyviai naudojamas įvairiuose žvejybos būduose. Galite naudoti gaudant plūdine, su šerykla, naudoti su PVA produktais. 
    • Sėkmės istorijos: žvejai iš viso pasaulio pasidalino savo sėkmės istorijomis naudodami "Dynamite Baits Silver X Naturals". Karpius, karšius, lynus, kuojas ir įvairias kitas žuvis nenumaldomai patraukė natūralus šio jauko patrauklumas. Dėl autentiško kvapo ir skonio jis yra geriausias pasirinkimas žvejams, siekiantiems maksimaliai padidinti savo žvejybos sėkmę.
    Pakuotės svoris (kg)
    1.8 kg
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą