• −20%
Trakker Dumpy Heli Lead Svarelis
Trakker Dumpy Heli Lead Svarelis

Trakker Dumpy Heli Lead Svarelis

227815
1,83 € 2,29 € -20%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 0.62€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Trakker Dumpy Heli Lead" - karpių žvejyba reikalauja dėmesio detalėms, o sistemų reikmenų pasirinkimas yra labai svarbus. „Trakker Dumpy Heli Lead“ yra specializuotas svarelis, skirtas naudoti "helicopter" įrenginiuose, todėl karpių meškeriotojams yra universalus ir efektyvus įrankis, skirtas pagerinti jų žvejybos patirtį.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/svareliai/4544-4452-trakker-flat-pear-swivel-lead-svarelis.html#/249-svoris-57g

Svoris
  • 99g

 
  • „Trakker Dumpy Heli Lead“: „Trakker Dumpy Heli Lead“ yra kompaktiškas ir unikalios formos svarelis, skirtas naudoti "helicopter" tipo karpinėje sistemoje.
  • Efektyvus dizainas, apsaugantis nuo susipainiojimo: išskirtinė „Dumpy Heli Lead“ forma padeda sumažinti susipainiojimo riziką, užtikrinant, kad jūsų įrenginys efektyviai pristatytų jūsų masalą. Tai ypač svarbu žvejojant karpius.
  • Sukurtas ilgam: „Trakker“ yra žinomas dėl savo įsipareigojimo gaminti aukštos kokybės reikmenis, o „Dumpy Heli Lead“ nėra išimtis. Jis pagamintas iš patvarių medžiagų, kad atlaikytų karpių meškeriojimo iššūkius, užtikrinant ilgaamžiškumą ir patikimą veikimą.
  • Įvairios svorio parinktys: „Dumpy Heli Lead“ gali būti įvairių svorio variantų, todėl galite pasirinkti tinkamą jūsų konkrečiam žvejybos scenarijui tinkantį svorį.
  • Idealiai tinka "helicopter" sistemoms: šis svarelis puikiai tinka "helicopter" tipo sistemoms, kurias mėgsta daugelis karpių žvejų dėl jų universalumo ir gebėjimo efektyviai pateikti masalą įvairiomis sąlygomis.
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą