• Nauja
Marmax Karosas (Česnakas) Sausas Jaukas
Marmax Karosas (Česnakas) Sausas Jaukas

Marmax Karosas (Česnakas) Sausas Jaukas

MRM034
3,60 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.22€
Greitas pristatymas

Marmax Karosas (Česnakas)-Meškeriotojams, norintiems patobulinti savo jaukų tekstūra, Marmax Karosas (Česnakas) Sausas Jaukas siūlo unikalų ir efektyvų sprendimą. Šis česnako skonio sauso jauko mišinys yra specialiai sukurtas įvairioms žuvų rūšims pritraukti,tokioms kaip karosas, todėl yra populiarus pasirinkimas tiek pradedantiesiems, tiek tarp patyrusių meškeriotojų. Šis jaukas išsiskiria ir jis gali pagerinti jūsų žvejybos patirtį.

Panaši prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/pagrindinis/5149-5576-sausas-jaukas-marmax-karpis-braske.html#/142-svoris-1kg

Prekė oficialioje Marmax svetainėje:https://marmax.lt/jaukai/select/karosas-cesnakas-1kg/

Svoris
  • 1kg
  • 2,5kg

 

Česnako kvapas: Išskirtinis šio masalo bruožas yra česnako kvapas, kuris, kaip žinoma, padidina jauko patrauklumą. Žuvis natūraliai traukia česnakas, todėl tai yra veiksminga sudedamoji dalis siekiant pagerinti jūsų sugavimo rodiklius.

Smulki tekstūra: Sausas mišinys turi smulkią tekstūrą, leidžiančią lengvai maišyti ir naudoti. Taip užtikrinama, kad jis gerai susijungs su kitais ingredientais, pvz., granulėmis ar žemės masalu, todėl masalas yra nuoseklus ir veiksmingas.

Universalumas: Marmax Karosas gali būti naudojamas įvairiuose žvejybos scenarijuose. Nesvarbu, ar taikosi į karpį ežere ar karšį upėje, šis masalas prisitaiko prie įvairių technikų, leidžiantis meškeriotojams eksperimentuoti ir rasti tai, kas geriausiai tinka.

Naudojimo paprastumas: Paruošti šį jauką paprasta. Tiesiog sumaišykite jį su vandeniu ir palikite kurį laiką brinkti, kad suaktyvintumėte visas jo galimybes. Dėl šio patogumo tai puikus pasirinkimas žvejams, kurie nori daugiau laiko praleisti žvejojant ir mažiau laiko ruošti jauką.

Patraukli išvaizda: Patraukli jauko spalva ir tekstūra padeda jam išsiskirti vandenyje, todėl padidėja tikimybė pritraukti žuvis.

Sustiprintas patrauklumas: Dėl česnako skonio masalas ne tik vilioja žuvį, bet ir užmaskuoja visus nepageidaujamus kvapus, kurie gali atsirasti žvejybos aplinkoje.

Geresnis sugavimo rodiklis: Naudodami jauką, kuris yra žinomas dėl savo efektyvumo, meškeriotojai gali pagerinti savo galimybes sužvejoti daugiau žuvų, todėl žvejyba bus sėkmingesnė.

Ekonomiškas: „Marmax Karosas“, kurio galima įsigyti protingais kiekiais, siūlo puikų kainos ir kokybės santykį, todėl žvejai gali kaupti atsargas nepažeidžiant biudžeto.

Veikimo nuoseklumas: Nuolatiniai šio jauko naudotojai dažnai praneša apie nuoseklius rezultatus, todėl tai yra patikimas pasirinkimas tiems, kurie savo žvejybos pastangose ​​teikia pirmenybę kokybei

Dynamite Baits Source Groundbait 900g Sausas Jaukas

.

Pakuotės svoris (kg)
1 kg
2,5kg
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą