• −5%
Sausas Jaukas Dynamite Baits Swim Stim - Red...
Sausas Jaukas Dynamite Baits Swim Stim - Red Krill Groundbait 900g

Sausas Jaukas Dynamite Baits Swim Stim - Red Krill Groundbait 900g

DY105
7,59 € 7,99 € -5%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.58€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Swim Stim - Red Krill Groundbait 900g" - yra populiarus sausas jaukas, naudojamas žuvims pritraukti. Šis jaukas yra specialiai sukurtas įvairių rūšių žuvims, įskaitant karpius, karšius, lynus, karosus, kuojas.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/4108-sausas-jaukas-dynamite-baits-marine-halibut-groundbait-1kg.html

 
  • Raudonojo krilio skonis: "Dynamite Baits Swim Stim - Red Krill Groundbait" sausas jaukas yra prisotintas patraukliu raudonųjų krilių kvapu ir skoniu, kuris yra natūralus daugelio gėlavandenių žuvų maisto šaltinis. Stiprus krilių aromatas gali padėti pritraukti žuvis į jūsų žvejybos vietą.
  • Universalus naudojimas: „Swim Stim Red Krill Groundbait“ gali būti naudojamas įvairiose žvejybos situacijose, įskaitant žvejybą su pludine meškere, žvejybą "method feeder" ar karpinę žūklę. 
  • Sauso jauko mišinys: Šis produktas yra 900 g maišelyje, kurį galite sumaišyti su vandeniu, kad susidarytumėte jauko mišinį. Konsistenciją galima reguliuoti pagal jūsų žvejybos stilių ir tikslines rūšis. Kai kurie meškeriotojai renkasi lipnesnį mišinį meškeriodami su šeryklomis. 
  • Patrauklios savybės: Jaukas veikia ne tik kaip rišamoji medžiaga, bet ir išskiria į vandenį patrauklias daleles bei skonį, priviliodamas žuvį į jūsų jaukinimo vietą.
  • Patvari pakuotė: pakuotė sukurta taip, kad jaukas išliktų šviežias ir neleistų jam išdžiūti, todėl galėsite jį naudoti per kelias žvejybos sesijas.
  • Naudojimo patarimai: naudojant šį sausą jauką, svarbu laikytis gamintojo nurodymų ir pritaikyti žvejybos būdus pagal konkrečias žuvis, žvejybos vietą. 
Pakuotės svoris (kg)
900 gr
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą