Dynamite Baits Source Groundbait 900g Sausas...
    Dynamite Baits Source Groundbait 900g Sausas Jaukas

    Dynamite Baits Source Groundbait 900g Sausas Jaukas

    DY075
    8,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 3.06€
    Greitas pristatymas

    "Dynamite Baits Source Groundbait 900g" - žvejybos pasaulyje tinkamas sausas jaukas turi įtakos sėkmingai žūklei. "Dynamite Baits" žinomas prekės ženklas, siūlo "Dynamite Baits Source Groundbait" patogioje 900g. pakuotėje. Šis jaukas išpopuliarėjo dėl savo gebėjimo privilioti ir priversti maitintis įvairias žuvų rūšis.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/sausas-jaukas/4146-sausas-jaukas-dynamite-baits-robin-red-groundbait-900g.html

     
    • Sauso jauko pasirinkimas: sausas jaukas yra pagrindinis sėkmingos žvejybos elementas. Jis veikia kaip stiprus pritraukiklis, priviliojantis žuvis į jūsų žvejybos vietą, sudomindamas jas ir padidindamas sėkmingo sugavimo galimybes. „Dynamite Baits Source Groundbait“ sukurtas šiam esminiam tikslui.
    • "Source" skonio stiprumas: "Source" yra žinomas skonis meškeriojimo pasaulyje. Įrodyta, kad jo kvapas ir skonis yra nenugalimi daugeliui žuvų rūšių. „Dynamite Baits Source Groundbait“ apima „Source“ esmę, todėl tai yra geriausias pasirinkimas žvejams, norintiems pritraukti įvairių žuvų.
    • 900g. pakuotė: "Dynamite Baits Source Groundbait" tiekiamas patogioje 900g. pakuotėje, kuri lengvai telpa į bet kokį reikmenų krepšį. 
    • Universalus pritaikymas: "Dynamite Baits Source Groundbait" gali būti efektyviai naudojamas įvairiuose žvejybos būduose. Šis sausas jaukas tinkamas naudoti gaudant plūdine meškere, paprasta dugnine, ar "method feeder".
    • Sėkmės istorijos: žvejai, kurie įtraukė "Dynamite Baits Source Groundbait" į savo žvejybos rutiną, pasidalino savo sėkmės istorijomis. Karpiai, lynai, karšiai ir įvairios kitos žuvų rūšys neatsispyrė šio sauso jauko patrauklumui. "Source" skonis yra puikus pasirinkimas žvejams, siekiantiems maksimaliai padidinti savo žvejybos sėkmę.
    • Išvada: sauso jauko pasirinkimas yra labai svarbus bet kurio meškeriotojo sprendimas. Nesvarbu, ar esate patyręs meškeriotojas, ar tik pradedate žūklės kelią, apsvarstykite galimybę į žvejybos įrankių rinkinį įtraukti "Dynamite Baits Source Groundbait", kad galėtumėte įsitikinti jo veiksmingumu. Kita jūsų žūklė gali būti pati įsimintiniausia, jei pasirinksite šį jauką. 
    Pakuotės svoris (kg)
    900 gr
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą