Dynamite Baits Marine Halibut Method Mix 1,8kg...
    Dynamite Baits Marine Halibut Method Mix 1,8kg Sausas Jaukas

    Dynamite Baits Marine Halibut Method Mix 1,8kg Sausas Jaukas

    DY107
    11,50 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 3.91€
    Greitas pristatymas

    "Dynamite Baits Marine Halibut Method Mix 1,8kg" - meškeriotojams, ieškantiems veiksmingo ir universalaus masalo mišinio, skirto įvairioms žuvų rūšims pritraukti, "Dynamite Baits Marine Halibut Method Mix" yra tinkamas pasirinkimas. Šis 1,8 kg pakuotėje sausas jaukas yra specialiai sukurtas taip, kad sukurtų nenugalimą patrauklumą vandenyje visoms karpinėms šeimos žuvims.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje:https://krante.lt/lt/pagrindinis/4063-sausas-jaukas-dynamite-baits-robin-red-method-mix-18kg.html

     
    • "Dynamite Baits Marine Halibut Method Mix": "Marine Halibut Method Mix" iš "Dynamite Baits" yra aukštos kokybės mišinys, sukurtas skatinti žuvų maitinimosi reakcijas. Jis pagamintas iš jūrinio oto – turtingo maistinių medžiagų ir labai patrauklaus žuvims ingrediento.
    • Jūrų otų atrakcija: Jūrinis otas garsėja savo galinga trauka žuvims. Tai turtingas pagrindinių maistinių medžiagų šaltinis, todėl yra mėgstamas įvairių rūšių žuvų. Į mišinį įtraukus jūrinį otą, šis produktas siekia sukurti kvapą ir skonį, kuris žuvims atrodo nenugalimas.
    • Universalus naudojimas: nors jis puikiai tinka žvejojant karpius, jūrinio oto mišinį galima naudoti įvairiems žvejybos scenarijams. Nesvarbu, ar taikotės į šamus, karšius, kuojas ar kitas rūšis, jūrinio oto mišinys gali būti stiprus vilioklis.
    • Lengvas paruošimas: Šio mišinio paruošimas yra nesudėtingas. Tiesiog sumaišykite jį su vandeniu, kad gautumėte norimą konsistenciją. Jis skirtas naudoti šėrykloje, bei kaip jauko kamuoliukai.
    • Ilgalaikis kvapo išsiskyrimas: Vienas iš mišinio pranašumų yra jo gebėjimas sukurti vandenyje kvapų debesį, kuris gali pritraukti žuvis iš tolo. Šio gaminio formulė, kurioje gausu jūrinių otų, užtikrina ilgalaikį viliojančio kvapo sklidimą, padidindama tikimybę prisivilioti žuvį.
    • Pasitikėjimas savo masalu: norint sėkmingai žvejoti, labai svarbu pasitikėti savo masalu. Naudodami patikrintą ir gerą reputaciją turintį mišinį, pvz., „Marine Halibut Method Mix“, galite įgyti pasitikėjimo savimi ir sutelkti dėmesį į savo žvejybos techniką.
    • Pagerintas sugavimo rodiklis: galingas jūrinio oto kvapas ir skonis, sukurtas naudojant šį jauką, gali padidinti jūsų sugavimo rodiklį, todėl jūsų žūklės vieta tampa patrauklesnė įvairioms žuvų rūšims. Tai taip pat gali paskatinti žuvis aktyviau maitintis, o tai paskatins sėkmingesnes žvejybos išvykas.
    Pakuotės svoris (kg)
    1.8 kg
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą