• −10%
Dynamite Baits Robin Red Method Mix 1.8kg...
Dynamite Baits Robin Red Method Mix 1.8kg Sausas Jaukas

Dynamite Baits Robin Red Method Mix 1.8kg Sausas Jaukas

DY109
11,33 € 12,59 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 3.85€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Robin Red Method Mix 1.8kg" - yra aštrus mišinys su būdinga natūralia raudona spalva. Turbūt vienas populiariausių karpių priedų rinkoje - "Robin red". Šis smulkus jaukas sukurtas taip, kad lengvai maišytųsi ir greitai prisirištų prie šeryklų. Jam būdingas greitas medžiagų atidavimas sąlyčio su vandeniu metu, idealiai tinka greitai ir tiksliai žvejybai šėrykloje. Galima įsigyti 1,8 kg pakuotėse.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/sausas-jaukas/4093-dynamite-baits-marine-halibut-method-mix-18kg-sausas-jaukas.html

 
  • "Dynamite Baits Robin Red Method Mix 1.8kg": "Dynamite Baits Robin Red Method Mix" yra aukščiausios kokybės jaukas, sukurtas efektyviai imituoti nenugalimas "Robin Red" savybes – skonio profilį, kuris jau seniai garsėja savo stipriu potraukiu karpiams. Šis derinys yra išsamių bandymų rezultatas, pritaikytas karpių žvejams, norintiems padidinti sėkmingo sugavimo galimybes.
  • Neprilygstamas patrauklumas: pagrindinis "Robin Red Method Mix" tikslas yra padidinti jūsų jauko patrauklumą. Jo išskirtinis kvapas ir skonis, primenantis "Robin Red", sukuria nenugalimą mišinį, kuriam karpiams sunku atsispirti.
  • Universalus pritaikymas: Šis mišinys yra labai universalus ir gali būti naudojamas įvairiais būdais. Galite suformuoti jį aplink šeryklą arba supakuoti į PVA maišelį, sukurdami viliojantį traukos debesį, kai jis skyla vandenyje. Jis taip pat tinka naudoti "spod" mišiniuose.
  • Laipsniškas medžiagų "atidavimas": „Dynamite Baits Robin Red Method Mix“ sukurtas taip, kad išlaisvintų savo atraktantus lėtai, užtikrinant, kad laikui bėgant karpiai prie jo trauktų nuolat. Šis laipsniško paleidimo mechanizmas skatina karpį domėtis ir ieškoti jūsų masalo, o tai padidina sėkmingo sugavimo tikimybę.
  • Realistiška išvaizda: mišinys glaudžiai atkartoja "Robin Red" skonio profilį, sukurdamas tikrovišką ir labai patrauklų masalą. Karpius natūraliai traukia šis kvapas ir skonis.
  • Įrodyta sėkmė: karpių žvejai visame pasaulyje patvirtino "Robin Red Method Mix" veiksmingumą didinant jų sugavimo rodiklius. Tai tapo patikimu karpių žvejybos jauku.
Pakuotės svoris (kg)
1.8 kg
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą