• Nauja
Haldorádó Tigriniai Riešutai Turbo Tigris -...
Haldorádó Tigriniai Riešutai Turbo Tigris - N-Butyric Acid

Haldorádó Tigriniai Riešutai Turbo Tigris - N-Butyric Acid

HD14253
4,99 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.7€
Greitas pristatymas

"Haldorado Tigriniai riešutai Turbo Tigris - N-Butyric Acid" - Yra išskirtinis masalas, sukurtas specialiai karpių ir kitų žuvų žvejybai. Šie riešutai pasižymi unikalia skonių kombinacija, kuri sukuria intensyvų ir viliojantį aromatą, pritraukiantį žuvis.

Panaši prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/grudiniai-jaukai/5407-haldorado-tigriniai-riesutai-csipos-barack.html

Prekė oficialioje Haldorado svetainėje:

https://www.haldorado.hu/termekek/csali-c8/uveges-es-konzerv-csalik-c137/haldorado-turbo-tigris-n-butyric-acid-i32147

 

Aukštos kokybės ingredientai: Šie tigriniai riešutai gaminami iš kruopščiai atrinktų medžiagų, užtikrinančių didelę maistinę vertę ir efektyvumą. N-Butyric Acid yra natūralus kvapas, kuris veikia kaip galingas žuvų viliojimo agregatas.

N-Butyric Acid savybės: N-Butyric Acid yra žinomas dėl savo gebėjimo pritraukti žuvis, sukuriant intensyvų ir ryškų aromatą. Šis kvapas yra natūraliai randamas daugelyje žuvų maisto šaltinių,nes dauguma žvejų jį naudoja, todėl žuvys jį atpažįsta ir traukia.

Intensyvus aromatas: Tigriniai riešutai išskiria stiprų kvapą, kuris ilgai išlieka vandenyje, pritraukiant žuvis net iš tolimų vietų. Aromatas sukuria natūralų viliojimą, skatinant žuvis aktyviau maitintis.

Įvairus naudojimas: Tigriniai riešutai gali būti naudojami tiek kaip atskiras masalas, tiek derinami su kitais masalais, pvz., boiliais ar kukurūzais. Tai leidžia žvejams eksperimentuoti su skirtingais masalų deriniais ir rasti geriausią kombinaciją.

Paruoštas naudojimui: Haldorádó Tigriniai riešutai yra paruošti naudojimui tiesiai iš indelio, todėl nereikia jokio papildomo mirkymo ar paruošimo. Tai padeda sutaupyti laiko ir leidžia greitai pradėti žvejybą.

Patogi pakuotė: Riešutai supakuoti hermetiškai uždarytame indelyje, kuris apsaugo juos nuo drėgmės ir užtikrina ilgesnį šviežumą. Pakuotė yra kompaktiška ir lengvai transportuojama.

Žvejybos metodai: Idealiai tinka naudoti su dugninės žvejybos sistemomis, ypač „method feeder“ technikoje. Galite derinti su kitais masalais, kad padidintumėte viliojimą ir efektyvumą.

Vietos pasirinkimas: Rekomenduojama žvejoti vietose, kur žuvys dažnai maitinasi, tokiose kaip povandeninės struktūros, maitinimosi zonos ar gylio pokyčiai.

Optimalus žvejybos laikas: Efektyviausia žvejojant ankstyvą rytą arba vėlyvą popietę, kai žuvys yra aktyvios.

Haldorádó Tigriniai Riešutai Turbo Tigris - N-Butyric Acid: Yra puikus pasirinkimas žvejams, siekiantiems efektyvaus masalo su unikaliu kvapu. Su savo aukštos kokybės ingredientais, intensyviu aromatu ir paruošimu naudoti, šie riešutai gali tapti vertingu įrankiu jūsų žvejybos arsenale. Išbandykite juos ir mėgaukitės sėkmingomis žvejybos akimirkomis!

  • Kiekis:130g
Grūdinių tipas
Konservuoti
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą