Kanapės Dynamite Baits Frenzied Chilli Hempseed...
    Kanapės Dynamite Baits Frenzied Chilli Hempseed Can - 350g

    Kanapės Dynamite Baits Frenzied Chilli Hempseed Can - 350g

    DY204
    4,50 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.53€
    Greitas pristatymas

    "Dynamite Baits Frenzied Chilli Hempseed Can - 350g" - yra populiarus žvejybos jaukas, žinomas dėl savo gebėjimo pritraukti įvairių rūšių žuvis, ypač žvejojant karpius. Šios kanapių sėklos paruoštos naudoti tiesiai iš indelio.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/4132-kanapes-dynamite-baits-frenzied-hempseed-can-350g.html

     
    • Aitriųjų kanapių sėklos: Čili kanapių sėklos yra įprastų kanapių sėklų variantas, kuris buvo papildytas čili skoniu ir prieskoniais. Aštrumas kanapių sėkloms suteikia viliojančio kvapo ir skonio, todėl žuvims jos tampa dar patrauklesnės.
    • Atraktantas: Šio jauko čili skonis ir prieskoniai veikia kaip galingi atraktantai, pritraukiantys žuvis į jūsų žvejybos vietą. Pikantiškas kvapas ir skonis gali sudominti įvairias žuvų rūšis, įskaitant karpį, karšį, lyną ar karosą.
    • Daug maistinių medžiagų: Kanapių sėklose natūraliai gausu būtinų maistinių medžiagų, todėl tai yra maistingas ir patrauklus jaukas. Jame yra aliejų ir baltymų, kurie gali būti vertingu maisto šaltiniu žuvims.
    • Universalus naudojimas: čili kanapių sėklas galima naudoti įvairiuose žvejybos scenarijuose. Jos dažniausiai naudojamas kaip palaidas jaukas, maišant su kitomis grūdinėmis kultūromis.
    • Pakuotė: „Frenzied Chilli Hempseed“ būna sandariai uždarytoje skardinėje, kad būtų išsaugotas jų šviežumas ir drėgmė nepaveiktų jauko. 350 g skardinės dydis yra patogus žvejams nešiotis savo reikmenų dėžėse.
    • Karpių žūklė: Šis jauko tipas yra populiarus karpių žvejyboje, kur pateikimas yra būtini norint pasiekti gerų rezultatų.
    • Aštrumas: pridėjus čili skonį tradicinės kanapių sėklos suteikia unikalų poskonį, todėl jos išsiskiria ir potencialiai vilioja žuvis, kurias traukia aštrūs ar kvapnūs jaukai.
    • Pritraukiantis debesis: naudojant kaip birų jauką, čili kanapių sėklos gali sukurti vandenyje patrauklų debesį, pritraukti žuvis į kibimo vietą ir išlaikyti jas aktyvias.
    • Paruošta naudoti tiesiai iš indelio
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą