• −5%
Dynamite Baits Frenzied Chili Tiger Nuts Can...
Dynamite Baits Frenzied Chili Tiger Nuts Can 830g Paruošti Tigriniai Riešutai

Dynamite Baits Frenzied Chili Tiger Nuts Can 830g Paruošti Tigriniai Riešutai

DY292
9,49 € 9,99 € -5%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 3.23€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Frenzied Chili Tiger Nuts Can 830g" - karpių meškeriotojai žino, kad tinkamas jaukas bei masalas turi milžinišką įtaką ar jūsų žūklė bus sėkminga. "Dynamite Baits Frenzied Chili Tiger Nuts" sukurti tam, kad pridėtų šiek tiek aštraus skonio jūsų jaukui. Šie specialiai paruošti tigriniai riešutai yra papildyti čili prieskoniu, sukuriant nenugalimą skonių ir kvapų derinį, kuris gali suvilioti net ir pačius atsargiausius karpius.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/grudiniai-jaukai/4019-dynamite-baits-frenzied-mini-tiger-nuts-jar-25l-tigriniai-riesutai.htmlc

 
  • „Dynamite Baits Frenzied Chili Tiger Nuts“: „Dynamite Baits Frenzied Chili Tiger Nuts“ yra aukščiausios kokybės tigriniai riešutai, kurie buvo kruopščiai paruošti ir pagardinti čili skonio profiliu. Dėl kokybės ir prieskonio užuominos jie labai patrauklūs karpiams ir yra vertingas karpių žūklės priedas.
  • Neprilygstamas patrauklumas: pagrindinis "Frenzied Chili Tiger Nuts" tikslas yra padidinti jauko patrauklumą. Jų aštrus kvapas ir skonis sukuria nenugalimą mišinį, galintį sudominti net ir pačius atsargiausius karpius.
  • Universalus pritaikymas: Šie tigriniai riešutai yra universalūs ir gali būti naudojami įvairiais būdais. Galite juos dėti į bendrą grūdų mišinį, galite maišyti su boiliais, taip pat naudoti net ir kaip masalą.
  • Natūralūs ir tikroviški: tigriniai riešutai dėl savo natūralumo yra mėgstamas karpių maisto šaltinis. Pridėjus čili skonį, jie suteikia unikalų aštrumą, todėl jie tampa dar patrauklesni.
  • Įrodyta sėkmė: karpių meškeriotojai visame pasaulyje patvirtino „Frenzied Chili Tiger Nuts“ veiksmingumą didinant jų sugavimo rodiklius. Šie tigriniai riešutai greitai tapo patikimu pasirinkimu žvejojant karpius.
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą