• Nauja
Haldorádó Tigriniai Riešutai Turbo Tigris -...
Haldorádó Tigriniai Riešutai Turbo Tigris - Mézes Pálinka

Haldorádó Tigriniai Riešutai Turbo Tigris - Mézes Pálinka

HD14277
4,99 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.7€
Greitas pristatymas

"Haldorado Tigriniai riešutai Turbo Tigris - Mézes Pálinka " - Yra išskirtinis masalas, sukurtas specialiai karpių ir kitų žuvų žvejybai. Šie riešutai pasižymi unikalia skonių kombinacija, kuri sukuria intensyvų ir viliojantį aromatą, pritraukiantį žuvis.

Panaši prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/grudiniai-jaukai/5407-haldorado-tigriniai-riesutai-csipos-barack.html

Prekė oficialioje Haldorado svetainėje:

https://www.haldorado.hu/termekek/csali-c8/uveges-es-konzerv-csalik-c137/haldorado-turbo-tigris-mezes-palinka-i32149

 

Aukštos kokybės ingredientai: Tigriniai riešutai yra pagaminti iš geriausios kokybės mišinio, užtikrinančio didelę maistinę vertę. Riešutai yra natūralūs ir saugūs žuvims, todėl nesukelia jokios žalos vandens ekosistemai.

Unikali skonių kombinacija:  Mézes Pálinka (medaus degtinė) suteikia saldų ir švelnų skonį, kuris puikiai derinamas su tigrinių riešutų natūraliu skoniu. Šis derinys sukuria viliojantį aromatą, kuris pritraukia žuvis iš toliau, todėl gali padidinti žvejybos rezultatus.

Intensyvus aromatas: Riešutai išskiria stiprų ir malonų kvapą, kuris ilgai išlieka vandenyje, pritraukiant žuvis. Aromatas veikia kaip magnetas, todėl žuvys gali būti viliojamos net ir iš tolimų vietų.

Naudojimo įvairovė: Tigriniai riešutai gali būti naudojami tiek kaip atskiras masalas, tiek derinami su kitais masalais, tokiais kaip boiliai ar kukurūzai. Tai leidžia žvejams eksperimentuoti ir rasti geriausią derinį, atitinkantį konkrečius žvejybos sąlygų reikalavimus.

Patogumas ir naudojimas: Haldorádó Tigriniai riešutai yra paruošti naudojimui tiesiai iš indelio, todėl nereikia papildomo mirkymo ar apdorojimo. Tai taupo laiką ir leidžia greitai pradėti žvejybą.

Patogi pakuotė: Riešutai supakuoti sandariam ir patvariam indelyje, kuris apsaugo juos nuo drėgmės ir užtikrina ilgesnį šviežumą. Pakuotė yra kompaktiška, todėl lengvai transportuojama ir laikoma.

Žvejybos metodai: Idealiai tinka naudoti su dugninine sistema, ypač „method feeder“ sistema. Galite derinti su kitais masalais, kad padidintumėte viliojimą.

Vietos pasirinkimas: Rekomenduojama žvejoti vietose, kur žuvys dažnai maitinasi, tokiose kaip povandeninės struktūros ar maitinimosi zonos.

Optimalus žvejybos laikas: Efektyviausia žvejojant ankstyvą rytą arba vėlyvą popietę, kai žuvys yra aktyvios.

Haldorádó Tigriniai Riešutai Turbo Tigris - Mézes Pálinka: Yra puikus pasirinkimas žvejams, siekiantiems efektyvaus ir patrauklaus masalo. Su savo aukštos kokybės ingredientais, intensyviu aromatu ir unikaliu skoniu, šie riešutai gali tapti būtinu įrankiu jūsų žvejybos arsenalą. Išbandykite juos ir mėgaukitės sėkmingomis žvejybos akimirkomis!

  • Kiekis: 130g
Grūdinių tipas
Konservuoti
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą