Grūdinių Mišinys Dynamite Baits Frenzied Pulse...
    Grūdinių Mišinys Dynamite Baits Frenzied Pulse Sweet & Milky Party-Mix 2.5L

    Grūdinių Mišinys Dynamite Baits Frenzied Pulse Sweet & Milky Party-Mix 2.5L

    DY1286
    20,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 3.57€
    Greitas pristatymas

    "Dynamite Baits Frenzied Pulse Sweet & Milky Party-Mix 2.5L" - be konservantų, „Sweet & Milky“ grūdinių mišinys, į kurį pridėta saldaus skonio, kad dar labiau viliotų žuvis. Šiame mišinyje yra daugybė skirtingų dalelių – nuo ​​kukurūzų ir kviečių iki kanapių – visos jos yra natūraliame aliejuje. Puikiai tinka į "spod" mišinį. Paruošta naudoti tiesiai iš indelio.

    Panaši prekė mūsų puslapyje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/4022-grudiniu-misinys-dynamite-baits-frenzied-pulses-particles-krill-25l.html

     

    Sweet & Milky Party-Mix“: „Sweet & Milky Party-Mix“ yra specifinis dalelių ir ingredientų mišinys, skleidžiantis saldų pienišką kvapą ir skonį. Šis derinys yra žinomas dėl savo veiksmingumo pritraukiant žuvis.

      Atraktantas: saldus ir pieniškas šio jaukų mišinio kvapas ir skonis veikia kaip stiprūs atraktantai, priviliojantys žuvis į jūsų žvejybos vietą. Tai gali būti ypač patrauklu žuvų rūšims, tokioms kaip karpiai, karšiai, lynai ir kitos, kurias traukia saldūs ir kreminiai aromatai.

      Dalelių mišinys: Party-Mix susideda iš įvairių dalelių, tarp kurių kukurūzai, kanapių sėklos, susmulkintos granulės ir kiti smulkūs jauko elementai. Šis mišinys sukuria įvairų ir patrauklų mišinį, kuriam žuvims sunku atsispirti.

      Daug maistinių medžiagų: mišinyje esančiose dalelėse dažnai yra daug maistinių medžiagų, todėl žuvims yra vertingas maisto šaltinis. Tai gali išlaikyti žuvų aktyvumą ir paskatinti jas maitintis agresyviau.

      Universalus naudojimas: Party-Mix gali būti naudojamas įvairiuose žvejybos scenarijuose. Jis dažniausiai naudojamas kaip palaidas jaukas.

      Pakuotė: „Party-Mix“ supakuojamas į patogius plastikinius indus, kad būtų išlaikytas šviežumas ir drėgmė nepaveiktų jauko. 2,5 l talpos tinka žvejams nešioti savo reikmenų dėžėse.

      Karpių žūklė: Šis jauko mišinio tipas yra populiarus karpių ir stambiųjų žuvų žvejyboje, kur efektyvus kibimas ir pateikimas yra būtini siekiant sėkmės.

      Sustiprintas patrauklumas: saldūs ir pieniški „Party-Mix“ elementai suteikia papildomo patrauklumo, todėl jis išsiskiria iš kitų jaukų.

      Atraktantų debesis: kai naudojamas kaip palaidas jaukas, gali sukurti vandenyje pritraukiantį debesį, pritraukti žuvis į kibimo vietą ir paskatinti jas aktyviai maitintis.

    • Virti uždarame puode kad išliktų aliejus ir natūralūs atraktantai
    • Virimo procese nenaudojami jokie konservantai
    • Paruošta naudoti tiesiai iš indelio
    • 2,5L
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą