• Nauja
Haldorádó Tigriniai Riešutai Turbo Tigris - Natúr
Haldorádó Tigriniai Riešutai Turbo Tigris - Natúr

Haldorádó Tigriniai Riešutai Turbo Tigris - Natúr

HD14246
4,99 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.7€
Greitas pristatymas

Haldorádó Tigriniai Riešutai Turbo Tigris - Natúr: Yra išskirtinis masalas, sukurtas patenkinti net ir reikliausių žvejų poreikius. Šie natūralūs tigriniai riešutai pasižymi unikalia struktūra ir natūraliu skoniu, kurie efektyviai pritraukia karpius ir kitas žuvis.

Panaši prekė mūsų svetainėje:

https://krante.lt/lt/grudiniai-jaukai/5435-haldorado-tigriniai-riesutai-turbo-tigris-mezes-palinka.html

Prekė oficialioje Haldorado svetainėje:

https://www.haldorado.hu/termekek/csali-c8/uveges-es-konzerv-csalik-c137/haldorado-turbo-tigris-natur-i32146

 

Natūralūs ingredientai: Riešutai pagaminti iš aukščiausios kokybės,tekstūros medžiagų, kurie yra natūralūs ir nesukelia jokios žalos aplinkai. Nepridėtiniai konservantai ar cheminės medžiagos užtikrina, kad masalas būtų saugus žuvims ir efektyvus.

Unikali tekstūra: Tigriniai riešutai turi tvirtą ir patvarų paviršių, kuris leidžia jiems išlaikyti formą ir nesuyra greitai vandenyje. Ši tekstūra leidžia riešutams ilgai išlikti patraukliais, pritraukiant žuvis.

Unikalus skonis: Natūralus skonis be dirbtinių priedų sukuria autentišką ir patrauklų masalą, kuris puikiai tinka žuvų mitybai. Žuvys lengvai atpažįsta šį masalą kaip maisto šaltinį, todėl aktyviau ir drąsiau jį ragauja.

Universalumas: Haldorádó Tigriniai riešutai gali būti naudojami tiek kaip atskiras masalas, tiek derinami su kitais masalais, pvz., boiliais ar kukurūzais. Tai leidžia žvejams eksperimentuoti ir rasti geriausią masalo derinį, atitinkantį konkrečius žvejybos sąlygų reikalavimus.

Patogumas ir paruoštumas: Riešutai yra paruošti naudojimui tiesiai iš indelio, todėl nereikia jokio papildomo mirkymo ar apdorojimo. Tai padeda sutaupyti laiką ir leidžia greitai pradėti žvejybą.

Patogus indelis: Supakuoti hermetiškai, kad būtų užtikrintas ilgesnis šviežumas ir apsauga nuo drėgmės. Pakuotė yra kompaktiška ir lengvai transportuojama, todėl galite ją turėti su savimi bet kur.

Žvejybos metodai: Idealiai tinka naudoti su dugninėmis sistemomis, ypač „method feeder“ technikoje. Galite derinti su kitais masalais, kad padidintumėte viliojimą ir efektyvumą.

Vietos pasirinkimas: Rekomenduojama žvejoti vietose, kur žuvys dažnai maitinasi, tokiose kaip povandeninės struktūros, maitinimosi zonos ar gylio pokyčiai.

Optimalus žvejybos laikas: Efektyviausia žvejojant ankstyvą rytą arba vėlyvą popietę, kai žuvys yra aktyvios.

Haldorádó Tigriniai Riešutai Turbo Tigris - Natúr: Natúr yra puikus pasirinkimas žvejams, ieškantiems natūralaus ir efektyvaus masalo. Su savo aukštos kokybės ingredientais, unikalia tekstūra ir patraukliu skoniu, šie riešutai gali tapti svarbia dalimi jūsų žvejybos arsenalą. Išbandykite juos ir mėgaukitės sėkmingomis žvejybos akimirkomis!

Grūdinių tipas
Konservuoti
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą