Kanapės Dynamite Baits Frenzied Hempseed Can 350g
    Kanapės Dynamite Baits Frenzied Hempseed Can 350g

    Kanapės Dynamite Baits Frenzied Hempseed Can 350g

    DY202
    4,50 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.53€
    Greitas pristatymas

    "Dynamite Baits Frenzied Hempseed Can 350g" - paruoštos naudoti kanapių sėklos. Puikus sprendimas žvejams, padedantis pritraukti žuvį į savo žūklavietę. Kanapių sėklos itin vilioja žuvis. Jos skatina žuvies maitinimą ir pagerina jų virškinimo sistemą.

    Panaši prekė mūsų puslapyje: https://krante.lt/lt/grudiniai-jaukai/4148-kanapes-dynamite-baits-frenzied-chilli-hempseed-can-350g.html

     

    Prekinis ženklas: "Dynamite Baits" yra gerai žinomas žvejybos pramonės prekės ženklas, žinomas dėl įvairių žvejybos masalų ir atraktantų gamybos.

    Kanapių sėklos: Šis produktas susideda iš kanapių sėklų. Kanapių sėklos yra natūralus masalas, kurį žvejai naudoja žuvims privilioti. Jos ypač populiarios karpių žūklėje.

    350 g skardinė: „350 g“ nurodo gaminio svorį skardinėje. Šis kiekis tinkamas kai reikalingas nedidelis kiekis šviežaus produkto. 

    Naudojimas: Kanapių sėklos dažniausiai naudojamos su kitomis grūdinėmis kultūromis, kad mišinys dar labiau viliotų karpius. 

    Atraktantas: Kanapių sėklos yra žinomos dėl savo natūralių traukos savybių. Jos išskiria aliejų ir kvapus į vandenį, kurie gali pritraukti žuvis į jūsų jaukinimo vietą. "Dynamite Baits Frenzied Hempseed" ypač veiksmingos tokioms žuvų rūšims kaip karpiai, lynai, karosai, karšiai.

    Universalumas: Kanapių sėklos yra universalios ir gali būti naudojamos įvairiose žvejybos situacijose. Jos gali būti naudojamos tiek komerciniuose tiek laukiniuose ežeruose. 

    Konservuotos: produktas tiekiamas skardinėje, kuri padeda išsaugoti kanapių sėklų šviežumą ir išlaiko gerą būklę, kol būsite pasiruošę jas naudoti.

    • Aukščiausios kokybės kanapių sėklos
    • Virta uždarame inde, kad išliktų aliejus ir natūralios medžiagos
    • Jokių konservantų
    • Paruošta naudoti tiesiai iš skardinės
    • Idealiai tinka daugeliui žuvų rūšių
    • Idealiai tinka tiek ežerams tiek upėms
    • Tiekiama 350g. skardinėje
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą