Dynamite Baits Frenzied Mini Tiger Nuts Jar...
    Dynamite Baits Frenzied Mini Tiger Nuts Jar 2.5L Tigriniai Riešutai

    Dynamite Baits Frenzied Mini Tiger Nuts Jar 2.5L Tigriniai Riešutai

    DY034
    24,19 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 4.11€
    Greitas pristatymas

    "Dynamite Baits Frenzied Mini Tiger Nuts Jar 2.5L" - karpių žūklės pasaulyje tinkamas masalas ar jaukas gali skirtis tarp sėkmingos dienos prie vandens ir nuviliančios dienos. "Dynamite Baits", patikimas gamintojas meškeriojimo pasaulyje, siūlo "Frenzied Mini Tiger Nuts" patogiame 2,5l indelyje. Šie mini tigriniai riešutai išpopuliarėjo dėl įrodyto gebėjimo pritraukti ir priversti maitintis karpius.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/3817-paruosti-tigriniai-riesutai-dynamite-baits-frenzied-tiger-nuts-jar-25l.html

     
    • Veiksmingo jauko ar masalo reikšmė: Karpiai yra žinomi dėl savo selektyvių maitinimosi įpročių ir didelio atsargumo jausmo. Tinkamas masalas ar jaukas yra labai svarbus norint suvilioti karpius ir įtikinti juos kibti. "Dynamite Baits Frenzied Mini Tiger Nuts" sukurti kaip galingas atraktantas, todėl jie yra idealus pasirinkimas karpių žvejams.
    • "Mini Tiger Nuts" žavesys: tigriniai riešutai jau seniai žinomi žvejybos pasaulyje kaip labai patrauklus masalas karpiams. „Frenzied Mini Tiger Nuts“ žengia dar vieną žingsnį į priekį. Šie mažieji tigriniai riešutai buvo kruopščiai paruošti, kad sustiprintų jų natūralų kvapą ir skonį, todėl ypač vilioja karpius. 
    • 2,5l talpos indas: 2,5 litro indelyje gausu "Frenzied Mini Tiger Nuts", užtikrinančių, kad užtektų ilgoms žvejybos sesijoms. Toks kiekis ypač naudingas karpių žvejams, kurie praleidžia ilgesnį laiką žvejyboje. 
    • Universalus pritaikymas: "Frenzied Mini Tiger Nuts" gali būti naudojami įvairiuose karpių žvejybos situacijose. Galite jais jaukinti, taip pat naudoti kaip masalą. Puikiai tinka tiek komerciniuose tiek laukiniuose ežeruose. 
    • Sėkmės istorijos: Karpių meškeriotojai, į savo žvejybos rutiną įtraukę "Dynamite Baits Frenzied Mini Tiger Nuts", pasidalino savo sėkmės istorijomis. Karpius, žinomus dėl savo selektyvaus maitinimosi, dažnai nenumaldomai traukia šie mažieji tigriniai riešutai. Dėl natūralaus kvapo ir skonio jie yra puikus pasirinkimas karpių žvejams, norintiems maksimaliai padidinti savo sėkmę.
    Kiekis (ml)
    2500 ml.
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą