• -36,00 €
  • Nauja
Shimano Aero X5 Distance Heavy Power Feeder 14'...
Shimano Aero X5 Distance Heavy Power Feeder 14' 4,27m 150g Meškerykotis

Shimano Aero X5 Distance Heavy Power Feeder 14' 4,27m 150g Meškerykotis

AEX5DHPFDR14
216,99 € 252,99 € -36,00 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 11.62€
Greitas pristatymas

Shimano Aero X5 Distance Heavy Power Feeder- Kalbant apie žvejybą feederiu, labai svarbu turėti tinkamą meškerę, kad jūsų žūklės laikas būtų kuo perpsektyvesnis ant vandens. Shimano Aero X5 Distance Heavy Power Feeder, sukurtas specialiai rimtiems žvejams, kuriems reikia tvirtumo, patikimumo ir universalumo. Šis 14 pėdų (4,27 metro) ilgio ir 150 gramų užmetimo svorio meškerykotis sukurtas taip, kad atlaikytų sudėtingas žvejybos sąlygas, tuo pačiu užtikrinant puikų metimo atstumą ir tikslumą.

Panaši prekė mūsų svetainėje:

https://krante.lt/lt/meskerykociai/4494-shimano-aero-x5-distance-power-feeder-396m-120g-meskerykotis-.html

 

Prailingtas meškerykočio ilgis : 14 pėdų ilgio Aero X5 idealiai tinka pasiekti tolimus jūsų norimus žvejybos taškus. Šis išplėstas pasiekiamumas leidžia meškeriotojams efektyviai nusitaikyti į tolimesnius atstumus ir sunkiai pasiekiamas vietas, kuriose dažnai susirenka žuvys.

Galingas koto įvertinimas: 150 gramų užmetimo svorio,ši meškerė skirta didesniems ir sunkesniems jauko kiekiams ir masalams. Dėl to jis puikiai tinka didesnėms rūšims, tokioms kaip karpiai ir karšiai, ir suteikia reikiamos jėgos ir kontrolės kovos metu.

Aukštos kokybės medžiagų konstrukcija: Aero X5 pasižymi lengva, bet tvirta anglies konstrukcija. Tai užtikrina ne tik kibimų jautrumą, bet ir ilgaamžiškumą, reikalingą griežtam naudojimui įvairiose žvejybos aplinkose.

Progresyvaus veiksmo dizainas: Greitas meškerykočio blankas leidžia sklandžiai ir toli  užmesti,taipogi lengvai valdyti žuvį traukimo metu. Šis kotas padeda sugerti žuvies smūgius,ir lengviau valdyti stiprią žuvį,kovos metu.

Patogi rankena: Ergonomiškai suprojektuota rankena užtikrina malonų ir patogų meškerykočio laikymą, kuris yra būtinas ilgos žvejybos metu. Dizainas sumažina rankų nuovargį, todėl žvejai gali sutelkti dėmesį į savo techniką ir malonumą.

Patobulintos metimo galimybės: Ilgio, galios ir lengvo dizaino derinys leidžia lengvai užmesti tolimą atstumą, suteikiant žvejams pranašumą, kurio reikia norint pasiekti geriausius žvejybos taškus.

Universalumas: Nors Aero X5 konstrukcija yra specialiai sukurta intensyviai žvejybai feederiu, ji leidžia prisitaikyti prie įvairių žvejybos būdų, todėl jis yra universalus bet kurio žvejo arsenalo priedas.

Patvarumas ir patikimumas: „Shimano“ reputacija dėl kokybiško meistriškumo užtikrina, kad „Aero X5“ būtų sukurtas taip, kad tarnautų, o žvejams,jis išliktų,patikimas įrankis.

Ilgis ( FT)
14ft
Testas (LB)
150g
Dalių sk.
3
Meškerykočio tipas
Feeder
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą