• −20%
  • Nauja
Meškerykotis Okuma LS-6K Carp 13'0' 390cm...
Meškerykotis Okuma LS-6K Carp 13'0' 390cm 3.5lbs 2sec

Meškerykotis Okuma LS-6K Carp 13'0' 390cm 3.5lbs 2sec

137019
91,99 € 114,99 € -20%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 7.82€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

Meškerykotis Okuma LS-6K Carp 13'0' 390cm 3.5lbs 2sec: Okuma LS-6K Carp meškerykotis yra specialiai sukurtas karpininkams, siekiantiems puikių žvejybos rezultatų. Su 13 pėdų (390 cm) ilgiu ir 3.5 lbs užmetimo galia, šis meškerykotis puikiai tinka tiek didesniems, tiek mažesniems vandens telkiniams.

Panaši prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/meskerykociai/4899-okuma-8k-carp-12-366cm-35lbs-2sec-meskerykotis.html

 

Ilgis ir svoris: 13 pėdų (390 cm) ilgio meškerykotis suteikia didelį užmetimo nuotolį, o 3.5 lbs galia leidžia efektyviai valdyti didesnes žuvis.

Dvisekcė konstrukcija: Dvisekcė konstrukcija užtikrina lengvą transportavimą ir patogų naudojimą. Meškerykotis lengvai susilanksto, todėl jį patogu vežtis.

Konstrukcija: Pagamintas iš aukštos kokybės anglies pluošto, meškerykotis yra lengvas, tačiau tvirtas. Tai leidžia užtikrinti didelį atsparumą ir ilgaamžiškumą.

Aukštos kokybės komponentai: Meškerykotyje įmontuoti kokybiški įtempimo žiedai, užtikrinantys sklandų valą ir minimalų trintį, taip pat tvirtas ir patogus rankenos dizainas.

Estetika: Modernus ir patrauklus dizainas su ryškiais elementais, suteikiančiais meškerykočiui unikalumo.

Karpinių žuvų žvejyba: Idealiai tinka karpių žvejybai, leidžiantis efektyviai užmesti masalą ir valdyti žuvį.

Šėrimo technikos: Puikiai tinka tiek dugninei, tiek feeder žvejybai, užtikrinant didelį užmetimo nuotolį ir tikslumą.

Laikymas: Rekomenduojama laikyti meškerykotį sausoje ir vėsioje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių, kad išvengtumėte medžiagos pažeidimų.

Patikrinimas: Prieš naudojimą patikrinkite žiedus ir rankeną, kad įsitikintumėte, jog nėra pažeidimų.

Naudojimas: Rekomenduojama naudoti švelnius valus ir tinkamus kabliukus, kad užtikrintumėte geriausius rezultatus žvejyboje.

Meškerykotis Okuma LS-6K Carp 13'0' 390cm 3.5lbs 2sec: Meškerykotis yra puikus pasirinkimas karpininkams, ieškantiems patikimo ir efektyvaus įrankio. Su savo ilgiu, galia ir aukštos kokybės konstrukcija, šis meškerykotis padės jums pasiekti gerų rezultatų tiek komercinėje, tiek natūralioje žvejybos aplinkoje.

Kokybiški komponentai: Įmontuoti tvirti žiedai sumažina trintį ir leidžia sklandžiai valdyti valą, o ergonomiška rankena suteikia komfortą ilgų žvejybos sesijų metu.

Estetika: Modernus ir patrauklus dizainas su ryškiais akcentais, kurie išsiskiria bet kurioje žvejybos vietoje.

  • 2sec
  • 390cm
  • 3.5lb

Ilgis ( FT)
13 ft
Testas (LB)
3.5
Dalių sk.
2
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą