• −20%
  • Nauja
Meškerykotis Okuma Ceymar Match 13' 390cm 5-25g...
Meškerykotis Okuma Ceymar Match 13' 390cm 5-25g 3 Sec

Meškerykotis Okuma Ceymar Match 13' 390cm 5-25g 3 Sec

136716
65,59 € 81,99 € -20%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 6.08€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

Meškerykotis Okuma Ceymar Match 13' 396cm 5-25g 3sec: Yra specialiai sukurtas tiems žvejams, kurie nori pasiekti aukštus rezultatus varžybų ar sportinės žvejybos metu. Su 13 pėdų (396 cm) ilgiu ir užmetimo svoriu nuo 5 iki 25 gramų, šis meškerykotis puikiai tinka tiek plūdinei, tiek lengvai dugninei žvejybai.

Panaši prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/meskerykociai/4903-okuma-ceymar-match-14-427cm-5-25g-3sec-meskerykotis.html

 

Ilgis ir užmetimo svoris: 390 cm (13 pėdų) ilgis suteikia galimybę užmesti masalus į tolimas zonas, o 5-25 g užmetimo svoris leidžia naudoti lengvus ir vidutinio svorio masalus.

Trijų sekcijų konstrukcija: Dėl trijų sekcijų konstrukcijos meškerykotis yra kompaktiškas ir lengvai transportuojamas. Greitas ir paprastas paruošimas žvejybai.

Kokybiškos medžiagos: Pagamintas iš tvirto kompozicinio pluošto, meškerykotis užtikrina lengvumą ir didelį atsparumą. Tai leidžia ilgam laikyti meškerykotį be nuovargio.

Patikimi žiedai: Kvalifikuoti žiedai sumažina trintį, užtikrindami sklandų valo darbą ir efektyvų masalo pateikimą.

Ergonomiška rankena: Rankena pagaminta iš neslystančios EVA medžiagos, užtikrinančios patogų sukibimą ir mažinant nuovargį žvejojant ilgą laiką.

Stilingas dizainas: Modernus ir elegantiškas meškerykočio dizainas su ryškiais akcentais, kuris išsiskiria nuo daugelio meškerykočių.

Plūdinių sistemų žvejyba: Meškerykotis puikiai tinka plūdinei sistemai, užtikrinant tikslų masalo užmetimą ir greitą reakciją.

Dugninė žvejyba: Su tinkamu pasirinkimu, jis gali būti efektyviai naudojamas dugninėje žvejyboje, leidžiant tiksliai valdyti masalo pateikimą.

Laikymas: Laikykite meškerykotį sausoje ir vėsioje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių, kad išvengtumėte medžiagos pažeidimų.

Patikrinimas: Prieš kiekvieną žvejybą patikrinkite žiedus ir rankeną, kad įsitikintumėte, jog viskas yra tvarkoje.

Naudojimas: Rekomenduojama naudoti tinkamus valus ir kabliukus, kad pasiektumėte geriausių rezultatų žvejyboje.

Okuma Ceymar Match 13' (396cm) 5-25g 3sec: Meškerykotis yra idealus pasirinkimas tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems žvejams, ieškantiems universalumo ir patikimumo. Su savo ilgiu, užmetimo svoriu ir tvirta konstrukcija, šis meškerykotis padės pasiekti geriausių rezultatų tiek varžybose, tiek laisvalaikio žvejybos metu,Ergonomiška EVA rankena užtikrina komfortą ilgoje žvejybos sesijoje, o patikimi žiedai sumažina trintį, leidžiant sklandžiai valdyti valą. Modernus ir estetiškas dizainas prideda stiliaus, todėl šis meškerykotis puikiai tinka tiek varžyboms, tiek laisvalaikio žvejybai. Idealus pasirinkimas pradedantiesiems ir patyrusiems žvejams! 

  • 396cm
  • 5-25g
  • 3sec

Ilgis ( FT)
13 ft
Dalių sk.
3
Meškerykočio tipas
Match
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą