• −20%
  • Nauja
Meškerykotis Okuma Ceymar Match 13' 396cm...
Meškerykotis Okuma Ceymar Match 13' 396cm 10-35g 3sec

Meškerykotis Okuma Ceymar Match 13' 396cm 10-35g 3sec

136718
67,19 € 83,99 € -20%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 6.23€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

Meškerykotis Okuma Ceymar Match 13' 396cm 10-35g 3sec:  Yra specialiai sukurtas tiems žvejams, kurie nori pasiekti aukštus rezultatus varžybų ar sportinės žvejybos metu. Su 13 pėdų (396 cm) ilgiu ir užmetimo svoriu nuo 10 iki 35 gramų, šis meškerykotis puikiai tinka tiek plūdinei, tiek lengvai dugninei žvejybai.

Panaši prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/meskerykociai/4903-okuma-ceymar-match-14-427cm-5-25g-3sec-meskerykotis.html

 

lgis ir užmetimo svoris: 13 pėdų ilgio meškerykotis suteikia galimybę lengvai pasiekti tolimas žvejybos zonas, o 10-35 g užmetimo svoris leidžia naudoti įvairius masalus ir technikas, todėl šis meškerykotis yra puikus pasirinkimas kiekvienam žvejui.

Trijų sekcijų konstrukcija: Dėl trijų sekcijų konstrukcijos meškerykotis yra lengvai transportuojamas ir patogus naudoti. Tai leidžia greitai ir paprastai jį paruošti žvejybai.

Aukštos kokybės medžiagos: Pagamintas iš tvirto, tačiau lengvo kompozicinio pluošto, meškerykotis užtikrina didelį atsparumą ir ilgaamžiškumą, todėl galėsite ilgai mėgautis žvejyba su šiuo meškerykočiu.

Tvirtinimo žiedai: Kvalifikuoti žiedai sumažina trintį ir užtikrina sklandų valo darbą, o tai yra svarbu, kai žvejojama su plonais valais ir lengvais masalais.

Ergonomiška rankena: Patogi ir neslystanti EVA medžiaga rankenoje suteikia gerą sukibimą, leidžiant ilgesnį laikymą ir sumažinant nuovargį žvejojant.

Estetika: Modernus ir stilingas dizainas su ryškiais akcentais, kurie išsiskiria nuo kitų meškerių.

Plūdinių sistemų žvejyba: Meškerykotis puikiai tinka plūdinei sistemai, užtikrinant tikslų masalo užmetimą ir greitą reakciją.

Dugninė žvejyba: Su tinkamu pasirinkimu, jis gali būti efektyviai naudojamas dugninėje žvejyboje, leidžiant tiksliai valdyti masalo pateikimą.

Laikymas: Laikykite meškerykotį sausoje ir vėsioje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių, kad išvengtumėte medžiagos pažeidimų.

Patikrinimas: Prieš kiekvieną žvejybą patikrinkite žiedus ir rankeną, kad įsitikintumėte, jog viskas yra tvarkoje.

Naudojimas: Rekomenduojama naudoti tinkamus valus ir kabliukus, kad pasiektumėte geriausių rezultatų žvejyboje.

Okuma Ceymar Match 13' (396cm) 10-35g 3sec: Meškerykotis yra idealus pasirinkimas tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems žvejams, ieškantiems universalumo ir patikimumo. Su savo ilgiu, užmetimo svoriu ir tvirta konstrukcija, šis meškerykotis padės pasiekti geriausių rezultatų tiek varžybose, tiek laisvalaikio žvejybos metu.

  • 396cm
  • 10-35g
  • 3sec
Ilgis ( FT)
13 ft
Dalių sk.
3
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą