Shimano Aero X5 Distance Power Feeder 3,96m 90g...
    Shimano Aero X5 Distance Power Feeder 3,96m 90g Meškerykotis

    Shimano Aero X5 Distance Power Feeder 3,96m 90g Meškerykotis

    AEX5DFDR13
    209,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 12.1€
    Greitas pristatymas

    Shimano Aero X5 "feeder" serija yra visiškai nauja meškerių linija. Tai geriausias „Shimano“ kada nors sukurtas "feeder" meškerių asortimentas – savo kainų klasėje. "Shimano Aero X5" yra platus meškerykočių asortimentas su modeliais, skirtais bet kokiai šiuolaikinei žvejybai, kiekviena serijos meškerė turi skirtingą paskirtį, todėl tai yra idealus pasirinkimas kiekvienam meškeriotojui, ieškančiam įrangos, kuri padėtų pasiekti geriausių rezultatų. „Aero X5 Distance Power Feeder“ turi tris keičiamus lanksčius anglies pluošto antgalius.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/meskerykociai/4494-meskerykotis-shimano-aero-x5-distance-power-feeder-396m-120g.html

     
    • Ilgis: 3,96 metro ilgio „Shimano Aero X5 Distance Power Feeder“ yra didelis privalumas žvejams, norintiems užmesti masalą į didesnį atstumą. Ilgesnės meškerės suteikia geresnes užmetimo galimybes, todėl galima pasiekti žvejybos vietas, kurios anksčiau buvo už jūsų ribų. Šis papildomas ilgis leidžia tyrinėti platesnę sritį ir efektyviau rasti žuvį.
    • Metimo tikslumas: nors ilgis yra labai svarbus, tikslumas taip pat svarbu. "Shimano Aero X5 Distance Power Feeder" siūlo išskirtinį metimo tikslumą, leidžiantį tiksliai užmesti masalą ten kur jūs norite. Šis tikslumas yra itin svarbus norint suvilioti žuvis įvairiomis sąlygomis – tiek ramią dieną tiek vėjuotą.
    • Užmetimo svoris: šis meškerykotis yra universalus pasirinkimas žvejams, jo užmetimo svoris iki 90g. Jis gali atlaikyti įvairių dydžių šeryklas ir tinka įvairiems žvejybos scenarijams. Nesvarbu ar gaudote mažesnes ar didesnes žuvis, „Aero X5 Distance Power Feeder“ gali prisitaikyti prie jūsų poreikių.
    • Patvarumas: „Shimano“ yra žinomas dėl savo patvarių ir ilgaamžių žvejybos įrankių, o „Aero X5 Distance Power Feeder“ nėra išimtis. Jis sukurtas taip, kad atlaikytų meškeriojimo sunkumus – nuo užmetimo iki žuvies traukimo. Jo patvarumas užtikrina, kad jis išliks patikimu įrankiu jūsų meškeriojimo arsenale ilgus metus.
    • Idealiai tinka įvairioms žuvims: dėl „Shimano Aero X5 Distance Power Feeder“ universalumo jis yra puikus pasirinkimas žvejams, žvejojantiems įvairias žuvų rūšis. Nesvarbu, ar ieškote kuojų, karšių, karpių ar kitų gėlavandenių ar sūraus vandens žuvų, ši meškerė gali prisitaikyti prie jūsų specifinių meškeriojimo poreikių.
    • 3dalių
    • 3 skirtingo jautrumo galūnės
    • Ilgis: 13ft
    • Užmetimas: iki 90g.

    Ilgis ( FT)
    13 ft
    Testas (LB)
    90g
    Dalių sk.
    3
    Meškerykočio tipas
    Feeder
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą