• −5%
Skystas Papildas Dynamite Baits Evolution Oil -...
Skystas Papildas Dynamite Baits Evolution Oil - Robin Red - 300ml

Skystas Papildas Dynamite Baits Evolution Oil - Robin Red - 300ml

DY1234
8,07 € 8,49 € -5%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.74€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Evolution Oil - Robin Red -  300ml" - meškeriotojai, norintys padidinti savo masalo patrauklumą įvairioms žuvų rūšims, naudoja "Dynamite Baits Evolution Oil" viliojančio "Robin Red" skonio. Šis skystas masalo priedas skirtas panaudoti nenugalimą "Robin Red" – legendinio masalo ingrediento, pritraukiančio įvairias žuvų rūšis, trauką.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/skystieji-papildai/4115-skystas-papildas-dynamite-baits-evolution-oil-tuna-300ml.html

 
  • Dynamite Baits Evolution Oil - Robin Red -  300ml": "Dynamite Baits Evolution Oil – Robin Red" yra aukštos kokybės skystas masalo bei jauko stipriklis, sukurtas taip, kad padidintų jūsų masalo ar jauko patrauklumą. "Robin Red" įtraukimas daro jį įtikinamu pasirinkimu, nes "Robin Red" turi ilgalaikę reputaciją dėl savo veiksmingumo pritraukiant žuvis.
  • Kaip tai veikia: Šis aliejus suteikia masalams viliojančio "Robin Red" aromato ir skonio. "Robin Red" yra gerai žinomas žuvų atraktantas, pasižymintis unikaliu ir galingu kvapo profiliu, kuris daugeliui žuvų rūšių atrodo nenugalimas. Nesvarbu, ar taikotės į karpį, lyną, karšį ar kitas žuvis, šis „Robin Red“ užpiltas aliejus gali padėti sukurti kvapų pėdsaką, kurio žuvys tiesiog negali ignoruoti.
  • Paprastas pritaikymas: naudoti „Evolution Oil“ – „Robin Red“ yra nesudėtinga. Prieš užmesdami, užpilkite jo ant masalo ar jauko. Aliejus gerai prilimpa prie daugelio masalų tipų, užtikrindamas laipsnišką viliojančio "Robin Red" kvapo išsiskyrimą vandenyje.
  • Universalus naudojimas: nors šis aliejus puikiai tinka žvejojant karpius, jį galima naudoti įvairiuose žvejybos scenarijuose. Nesvarbu, ar jums labiau patinka žvejyba plūdine, žvejyba feeder ar kitais būdais, „Robin Red Evolution Oil“ gali suteikti jūsų masalui reikalingo papildomo patrauklumo.
  • Patogus buteliuko dydis: 300 ml butelis yra kompaktiškas ir lengvai nešiojamas žvejybos reikmenų krepšyje. Jame gausu aliejaus daugybei žvejybos seansų, todėl visada būsite pasiruošę padidinti savo masalo patrauklumą.
  • Pasitikėjimas savo masalu: norint sėkmingai žvejoti, labai svarbu pasitikėti savo masalu. Naudodami patikrintą atraktantą, pvz., "Robin Red Evolution Oil", galite pasitikėti, kad pasirinkote teisingą jauko papildą.
  • Padidinkite savo sugavimo rodiklį: Šio aliejaus sukurtas galingas "Robin Red" kvapo ir skonio pėdsakas padidina tikimybę, kad netoliese esančios žuvys aptiks jūsų masalą. Tai gali lemti daugiau kibimų.
  • Netirpdo PVA
Skysčių tipai
Aliejai
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą