Skystas Papildas Dynamite Baits Evolution Oil -...
    Skystas Papildas Dynamite Baits Evolution Oil - Tuna - 300ml

    Skystas Papildas Dynamite Baits Evolution Oil - Tuna - 300ml

    DY1236
    8,49 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.89€
    Greitas pristatymas

    "Dynamite Baits Evolution Oil - Tuna -  300ml" - kalbant apie karpių žvejybą, tinkamas atraktantas gali būti raktas į sėkmę. Įspūdingo tuno skonio „Dynamite Baits Evolution Oil“ - siekiantiems padidinti savo masalo patrauklumą.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/4112-skystas-papildas-dynamite-baits-evolution-oil-smoked-salmon-300ml.html

     
    • "Dynamite Baits Evolution Oil - Tuna -  300ml": "Dynamite Baits Evolution Oil" – tunas yra aukštos kokybės skystas masalo priedas, skirtas padidinti jūsų masalo patrauklumą. Tuno skonio įtraukimas daro didelę įtaką žuvies pritraukimui, nes žinoma, kad tunas yra natūralus priedas, kas ypač vilioja žuvis.
    • Kaip tai veikia: Šis aliejus suteikia masalams sodraus tuno aromato ir skonio. Užpiltas ant masalo, vandenyje sukuriamas kvapas, kuris žuvims atrodo nenugalimas. Nesvarbu, ar taikotės į karpius, šamus ar kitas plėšriąsias žuvis, šis tunais užpiltas aliejus gali padėti pritraukti ir sugauti norimą laimikį.
    • Lengvas pritaikymas: "Evolution Oil" – tuną lengva naudoti. Prieš užmesdami, tiesiog užpilkite jo ant masalo ar jauko. Aliejus gerai prilimpa prie daugumos masalų tipų, užtikrindamas lėtą viliojančio aromato išsiskyrimą vandenyje.
    • Universalus naudojimas: nors jis ypač efektyvus karpių žūklei, šis aliejus gali būti naudojamas įvairiuose žvejybos scenarijuose. Nesvarbu, ar žvejojate plūdine, šėrykla ar kitais būdais, "Tuna Evolution Oil" gali suteikti jūsų masalui reikalingo pranašumo.
    • Patogus buteliuko dydis: 300 ml butelis yra kompaktiškas ir lengvai nešiojamas žvejybos reikmenų krepšyje. Jame gausu aliejaus daugybei žvejybos seansų, todėl visada būsite pasiruošę padidinti savo masalo patrauklumą.
    • Pasitikėjimas savo masalu: naudojant patikrintą atraktantą, pvz., "Tuna Evolution Oil", įkvepia pasitikėjimo savo masalu. Meškeriotojai žino, kad tikėjimas savo masalu gali labai paveikti jūsų žvejybos sėkmę.
    • Padidinkite savo sugavimo rodiklį: Šio aliejaus sukurtas galingas tuno kvapo ir skonio pėdsakas padidina tikimybę, kad netoliese esančios žuvys aptiks jūsų masalą. Tai gali lemti sėkmingą žūklę.
    • Dynamite baits: garsus prekės ženklas, kuris žinomas dėl savo įvairių jaukų bei masalų, kuriuos įvertina daugybė pasaulio žvejų.
    Skysčių tipai
    Aliejai
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą