• −5%
Top Mix Aqua Nitro Boost Gel - Pineapple...
Top Mix Aqua Nitro Boost Gel - Pineapple Skystas Papildas

Top Mix Aqua Nitro Boost Gel - Pineapple Skystas Papildas

TM109
6,64 € 6,99 € -5%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.26€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Top Mix Aqua Nitro Boost Gel - Pineapple" - žvejai jau seniai suprato, kad žuvys yra labai jautrios masalų ir jaukų kvapui ir skoniui. Ananasų skonio "Top Mix Aqua Nitro Boost" sukurtas naudojant ilgametę patirtį, kad būtų išgautas skystas masalo priedas, kuris yra labai svarbus siekiant padidinti sėkmės tikimybę žvejojant.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/skystieji-papildai/4498-top-mix-aqua-nitro-boost-gel-strawberry-skystas-papildas-.html

 
  • Atogrąžų pagunda: šio skysto priedo ananasų skonis yra tarsi tropikų skonis žuvims. Ananasai yra patrauklūs ir suteikia viliojantį aromatą bei skonį, kuriam žuvis tiesiog negali atsispirti. Šis skonis sukurtas taip, kad imituotų natūralų žuvų maisto šaltinį, efektyviai pritraukdamas jas prie jaukinimo vietos.
  • Universalus pritaikymas: "Top Mix Aqua Nitro Boost Gel – Pineapple" galima naudoti įvairiais būdais. Meškeriotojai gali juo mirkyti masalus, padidindami jų patrauklumą. Jis taip pat gali būti maišomas su sausu jauku, peletėmis ar "spod" mišiniais, suteikiant jiems viliojanti ananasų kvapą. Šis universalumas leidžia žvejams pritaikyti savo požiūrį pagal žuvies tipą ir žvejybos sąlygas.
  • Ilgalaikis poveikis: Vienas iš pagrindinių šio skysto priedo privalumų yra ilgalaikis poveikis. Net ir panardintas į vandenį, jis ir toliau skleidžia ananasų kvapą, sukurdamas koncentruotą žuvų traukos zoną. Šis nuolatinis žavesys žymiai padidina sėkmingo sugavimo tikimybę, ypač ilgos žvejybos metu.
  • Moksliškai sukurta: "Top Mix Aqua Nitro Boost Gel" – Pineapple" yra ne tik skonio reikalas; tai patikrinta formulė. Formulė yra kruopščiai sukurta taip, kad lėtai ir efektyviai pasiskirstytų vandenyje, užtikrinant, kad kvapas išliktų, nuolat traukdamas žuvis į jaukinimo vietą. Šis mokslinis požiūris išskiria jį iš įprastų jauko priedų.
  • Universalus ir efektyvus: žuvis traukia "Top Mix Aqua Nitro Boost Gel – Pineapple" dėl universalumo ir įrodyto efektyvumo. Nesvarbu, ar žvejojate gėlame ar sūriame vandenyje, šis skystas priedas gali pakeisti žvejybą. Jis patinka įvairioms žuvų rūšims, todėl tai vertingas priedas, siekiantiems padidinti sėkmingo sugavimo galimybes.
Kiekis (ml)
110 ml
Skysčių tipai
Boosteriai
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą