• Nauja
Šortai Trakker Board Shorts
Šortai Trakker Board Shorts

Šortai Trakker Board Shorts

207721
52,99 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 9.01€
Greitas pristatymas

„Trakker Board Shorts“ -  Kalbant apie žvejybą, patogumas ir funkcionalumas yra tokie pat svarbūs kaip ir įrankiai, kuriais gaudome žuvį. Trakker Board Shorts sukurti atsižvelgiant į šiuolaikinį žveją, todėl yra stilingas ir praktiškas pasirinkimas tiems, kurie leidžia laiką ant kranto ar prie vandens. Nesvarbu, ar metate nuo kranto, bridote į vieta kuri yra pasiekiama vandenyje, ar tiesiog ilsitės saulėtą dieną, šie šortai puikiai derina komfortą, ilgaamžiškumą ir stilių. Pažvelkime atidžiau į jų savybes ir privalumus.

Panaši prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/pagrindinis/2681-1611-sortai-trakker-earth-jogger-shorts.html#/34-dydis-xxl

Prekė oficialioje Trakker svetainėje:https://www.trakkerproducts.com/uk/product/board-shorts

Dydis
  • M

 

Patvarus audinys: Pagaminti iš aukštos kokybės, lengvų medžiagų mišinio, Trakker Board Shorts yra sukurti taip, kad atlaikytų lauko naudojimo sunkumus. Audinys sukurtas taip, kad būtų atsparus nusidėvėjimui ir užtikrina ilgalaikį devėjimą.

Greitai džiūstančios savybės: Šie šortai pasižymi greito džiūvimo technologija, todėl puikiai tinka žvejybai, kur galite sušlapti. Drėgmę sugeriantis audinys padeda jaustis patogiai, todėl be diskomforto galite pereiti iš vandens į žemę.

Funkcinės kišenės: Su keliomis kišenėmis, įskaitant saugias laikymo galimybes, „Trakker Board Shorts“ leidžia jums turėti būtiniausius daiktus po ranka. Ši funkcija ypač naudinga norint laikyti mažus įrankius, masalą ar asmeninius daiktus, kai esate kelyje.

Patogus prigludimas: Sukurti taip, kad būtų lengviau judėti, šie šortai patogiai priglunda ir suteikia lankstumo metant ar vyniojant laimikį. Reguliuojamas juosmuo užtikrina saugų ir individualų prigludimą, pritaikytą įvairiems kūno tipams.

Stilingas dizainas: Modernios estetikos ir dėmesio detalėms Trakker Board Shorts ne tik puikiai veikia, bet ir puikiai atrodo. Dėl stilingo dizaino jie tinka tiek žvejybos kelionėms, tiek atsitiktinėms išvykoms.

Patobulintas komfortas: Lengvas ir kvėpuojantis audinys užtikrina, kad žvejybos nuotykių metu išliksite patogiai, nepaisant oro sąlygų.

Universalus naudojimas: Nors šie šortai skirti žvejybai, jie taip pat puikiai tinka įvairiai veiklai lauke, pavyzdžiui, žygiams, išvykoms paplūdimyje ar atsitiktinėms išvykoms, todėl jie yra universalus jūsų drabužių spintos papildymas.

Lengva priežiūra: Patvarus audinys sukurtas ne tik atlaikyti lauko sąlygas, bet ir lengvai valomas, todėl galite praleisti daugiau laiko mėgaudamiesi savo veikla ir mažiau nerimauti dėl priežiūros.

Praktinis laikymas: Funkcinės kišenės yra patogus sprendimas, kad svarbiausi daiktai būtų tvarkingi ir lengvai pasiekiami, o tai ypač naudinga, kai esate susitelkę į žvejybą.

Rūbo dydis
M
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą