Shimano Aero BB C5000 Reel Ritė
    Shimano Aero BB C5000 Reel Ritė

    Shimano Aero BB C5000 Reel Ritė

    AEROBBC5000
    94,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 8.79€
    Greitas pristatymas

    Shimano Aero BB C5000 Reel" - yra "Feeder" tipo ritė, kurią gamina „Shimano“, gerai žinomas žvejybos reikmenų pramonės prekės ženklas. Ritės yra esminė bet kokios žvejybos sudedamoji dalis, o Shimano Aero BB C5000 sukurta žvejams, ieškantiems aukštos kokybės ritės įvairioms žvejybos reikmėms.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/rites/4529-shimano-aero-bb-4000-reel-rite-.html

     

    Modelis ir dydis: „C5000“ ritės pavadinime nurodo jos dydį. Dydis „C5000“ puikiai tinka gaudant "method feeder".

    „Aero BB“ serija: „Aero BB“ yra „Shimano“ siūlomų ričių serijos dalis. Skirtingos „Shimano“ serijos gali turėti įvairių technologijų, dizaino elementų ir specifikacijų, kad atitiktų skirtingus meškeriotojo poreikius ir pageidavimus.

    Guoliai (BB): Daugiau rutulinių guolių dažnai užtikrina sklandesnį veikimą ir pagerina ritės veikimą. Tikslus rutulinių guolių skaičius gali skirtis priklausomai nuo modelio.

    Sklandus vyniojimas: „Shimano“ ritės yra žinomos dėl savo sklandaus vyniojimo sistemų, kurios leidžia žvejams daryti pastovų spaudimą kovojant su žuvimis. Sklandus vyniojimas yra būtinas norint tinkamai suvaldyti žuvį.

    Valo talpa: „Shimano Aero BB C5000“ valo talpa priklausys nuo pasirinktos ritės modelio. Šis modelis talpina 240m 0.30mm storio valą.

    Perdavimas:  perdavimas nustato greitį, kuriuo valas paimamas. Konkretus C5000 modelio pavaros santykis turės įtakos jo tinkamumui įvairioms žvejybos technikoms, tokioms kaip masalo užmetimas ar ištraukimas.

    Patvarumas: „Shimano“ yra žinomas dėl patvarių ir patikimų žvejybos ričių gamybos.  „Aero BB C5000“ yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kad atlaikytų žvejybos sunkumus.

    Universalumas: šią ritę galima naudoti tiek su teleskopinėmis dugninėmis meškerėmis tiek su dviejų dalių skirtomis "method feeder" meškerėmis.

    „Shimano“ prekės ženklas: „Shimano“ yra žinomas dėl savo naujovių ir įsipareigojimo siekti kokybės žvejybos pramonėje. Daugelis meškeriotojų mėgsta jų rites dėl jų našumo ir ilgaamžiškumo.

    • G Free XT-7 Pagrindinis korpusas
    • 3+1 guoliai
    • KN Hagane pavara
    • ARC šalta kalto aliuminio ritė
    • Nėra papildomo būgno
    • Svoris 305g
    • Santykis 4,7:1
    • Maksimali apkrova 8,5 kg
    • Talpa 0,30 mm - 240 m / 0,35 mm - 175 m
    Guolių skaičius
    3+1
    Ritės stabdis
    Priekinis
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą