Shimano Aero BB 4000 Reel Ritė
    Shimano Aero BB 4000 Reel Ritė

    Shimano Aero BB 4000 Reel Ritė

    AEROBB4000
    87,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 8.14€
    Greitas pristatymas

    "Shimano Aero BB 4000 Reel" - yra "Feeder" tipo ritė, kurią gamina „Shimano“, gerai žinomas žvejybos reikmenų pramonės prekės ženklas. Ritė yra esminė bet kokios žvejybos sudedamoji dalis, "Shimano Aero BB 4000 Reel" sukurta žvejams, ieškantiems aukštos kokybės ritės įvairioms žvejybos reikmėms.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/rites/4493-rite-shimano-aero-bb-c5000-reel.html

     

    Modelis ir dydis: „BB 4000“ ritės pavadinime nurodo jos dydį. Dydis „BB 4000“ puikiai tinka gaudant "method feeder".

    „Aero BB“ serija: „Aero BB“ yra „Shimano“ siūlomų ričių serijos dalis. Skirtingos „Shimano“ serijos gali turėti įvairių technologijų, dizaino elementų ir specifikacijų, kad atitiktų skirtingus meškeriotojo poreikius ir pageidavimus.

    Guoliai (BB): Daugiau rutulinių guolių dažnai užtikrina sklandesnį veikimą ir pagerina ritės veikimą. Tikslus rutulinių guolių skaičius gali skirtis priklausomai nuo modelio.

    Sklandus vyniojimas: „Shimano“ ritės yra žinomos dėl savo sklandaus vyniojimo sistemų, kurios leidžia žvejams daryti pastovų spaudimą kovojant su žuvimis. Sklandus vyniojimas yra būtinas norint tinkamai suvaldyti žuvį.

    Valo talpa: „Shimano Aero BB 4000“ valo talpa priklausys nuo pasirinktos ritės modelio. Šis modelis talpina 180m 0.30mm storio valą.

    Perdavimas:  perdavimas nustato greitį, kuriuo valas paimamas. Konkretus  modelio pavaros santykis turės įtakos jo tinkamumui įvairioms žvejybos technikoms, tokioms kaip masalo užmetimas ar ištraukimas.

    Patvarumas: „Shimano“ yra žinomas dėl patvarių ir patikimų žvejybos ričių gamybos.  „Aero BB 4000“ yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kad atlaikytų žvejybos sunkumus.

    Universalumas: šią ritę galima naudoti tiek su teleskopinėmis dugninėmis meškerėmis tiek su dviejų dalių skirtomis "method feeder" meškerėmis.

    „Shimano“ prekės ženklas: „Shimano“ yra žinomas dėl savo naujovių ir įsipareigojimo siekti kokybės žvejybos pramonėje. Daugelis meškeriotojų mėgsta jų rites dėl jų našumo ir ilgaamžiškumo.

    • G Free XT-7 Pagrindinis korpusas
    • 3+1 guoliai
    • KN Hagane pavara
    • ARC šalta kalto aliuminio ritė
    • Nėra papildomo būgno
    • Svoris 300g
    • Santykis 4,7:1
    • Maksimali apkrova 8,5 kg
    • Talpa 0,30 mm - 180m
    Guolių skaičius
    3+1
    Ritės stabdis
    Priekinis
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą