Shimano Sedona FJ 4000 Reel Ritė
    Shimano Sedona FJ 4000 Reel Ritė

    Shimano Sedona FJ 4000 Reel Ritė

    SE4000FJ
    87,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 8.14€
    Greitas pristatymas

    "Shimano Sedona FJ 4000 Reel" - yra "Feeder" tipo ritė, kurią gamina „Shimano“, gerai žinomas žvejybos reikmenų pramonės prekės ženklas. Ritė yra esminė bet kokios žvejybos sudedamoji dalis, "Shimano Sedona FJ 4000 Reel" sukurta žvejams, ieškantiems aukštos kokybės ritės įvairioms žvejybos reikmėms.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/rites/4493-rite-shimano-aero-bb-c5000-reel.html

     

    „Shimano Sedona FJ 4000“ yra „Sedona“ serijos, žinomos dėl savo galimybės pasiūlyti pažangių funkcijų už prieinamą kainą, dalis. Šis konkretus modelis sukurtas taip, kad būtų universalus ir išskirtinis, todėl tinka įvairiems žvejybos stiliams ir sąlygoms.

    HAGANE pavara: Shimano HAGANE pavarų technologija užtikrina sklandų ir tvirtą veikimą. Dėl šaltai kaltų HAGANE dalių ritės yra patvaresnės ir atsparesnės nusidėvėjimui, todėl ji gali atlaikyti sunkiausias kovas su didelėmis ir stipriomis žuvimis.

    G-Free Body: G-Free korpuso konstrukcija perkelia ritės svorio centrą arčiau meškerės, todėl sumažėja meškeriotojo nuovargis ilgų sesijų metu. Tai taip pat padeda išlaikyti pusiausvyrą traukiant žuvį.

    Cross Carbon Drag: Ritė aprūpinta galinga "Cross Carbon" vilkimo sistema, leidžiančia meškeriotojams labiau kontroliuoti laimikį. Nesvarbu, ar kovojate su sunkiai kovojančia žuvimi, ar dirbate su lengvesnėmis žuvimis, ši ritė užtikrina tikslumą ir sklandumą.

    Valo valdymo sistema: ši sistema padeda sumažinti valo problemas, pvz., mazgus, kuriuos sukelia vėjas. Tai pagerina užmetimo našumą, užtikrina tolygų valas klojimą ir sumažina trintį ant valo, padidindama užmetimo atstumą.

    „Hagane“ korpusas: „Hagane“ korpusas yra tvirtas, standus rėmas, kuris užtikrina, kad ritė tarnaus ilgą laiką. Dėl to geresnė sukimosi galia ir bendras ritės stiprumas.

    „Fluidrive II“: „Fluidrive II“ sistema padidina ritės pavaros efektyvumą, užtikrindama sklandesnį ir nuoseklesnį sukimąsi. Tai pagerina metimą ir vyniojimą.

    Įperkamumas: „Sedona FJ 4000“ siūlo pažangias funkcijas už prieinamą kainą, todėl ji bus prieinama visų lygių žvejams.

    Patikimumas: „Shimano“ yra prekės ženklas, žinomas dėl savo kokybės ir patikimumo. Sedona FJ 4000 tęsia šią tradiciją, užtikrindama, kad jūsų investicijos būtų ilgalaikės.

    Našumas: Su pažangiomis technologijomis, tokiomis kaip HAGANE pavara ir galinga traukimo sistema, ši ritė užtikrina našumą, kurio reikia sėkmingai žūklei.

    • 3+1 guoliai
    • Nėra papildomo būgno
    • Svoris 295g
    • Santykis 4,7:1
    • Maksimali apkrova 11 kg
    • Talpa 0,25 mm - 260m
    Guolių skaičius
    3+1
    Ritės stabdis
    Priekinis
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą