• Nauja
Fox Edges Camo Power Grip Lead Clip Rinkinys...
Fox Edges Camo Power Grip Lead Clip Rinkinys "Safe" Sistemai

Fox Edges Camo Power Grip Lead Clip Rinkinys "Safe" Sistemai

CAC776
5,99 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.04€
Greitas pristatymas

Fox Edges Camo Power Grip Lead Clip - aistringiems meškeriotojams, norint sėkmingai žvejoti, labai svarbu turėti tinkamus įrankius. „Fox Edges Camo Power Grip Lead Clip“ sukurtas siekiant pagerinti jūsų žvejybos sąranką, užtikrinant funkcionalumą ir patikimumą. Nesvarbu, ar taikote į karpius ar kitas rūšis, ši sistema išsiskiria naujoviškomis savybėmis ir maskuojančiu dizainu.

Panaši prekė mūsų svetainėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/2278-1301-rinkinys-safe-sistemai-korum-quick-change-lead-clips.html#/199-spalva-brown

Prekė oficialioje Fox svetainėje: https://www.foxint.com/home/search/?search=CAC776

 

Patobulintas dizainas: Išskirtinė „Fox Edges Camo Power Grip Lead Clip“ savybė yra unikalus sukibimo mechanizmas. Sukurtas taip, kad detalės būtų tvirtai laikomos vietoje, spaustukas apsaugo nuo nepageidaujamo švino atsipalaidavimo metimo metu, o prireikus galima greitai ir lengvai pakeisti. Tai užtikrina, kad galite be vargo pritaikyti savo sąranką.

Camo Finish: švino segtukas pagamintas iš natūralaus camo rašto, sukurto sklandžiai susilieti su povandenine aplinka. Šis slaptas dizainas sumažina atsargių žuvų matomumą ir padidina sėkmingo sugavimo tikimybę. Sugalvotas dažymas padeda maskuoti, todėl idealiai tinka taktiniam meškeriojimui.

Tvirta konstrukcija: Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, „Fox Edges Power Grip Lead Clip“ yra sukurta taip, kad atlaikytų žvejybos sunkumus. Dėl patvarios konstrukcijos jis gali atlaikyti sunkias sąlygas, todėl būsite pasiruošę bet kokiam žvejybos scenarijui.

Patogus vartotojui dizainas: Sukurtas greitam ir lengvam surinkimui, švino segtukas supaprastina procesą. Intuityvus dizainas leidžia keisti sistemėles nereikalaujant specialių įrankių, todėl jis idealiai tinka bet kokio lygio žvejams.

Dėl funkcionalumo ir patvarumo derinio „Fox Edges Camo Power Grip Lead Clip“ privalo turėti rimti meškeriotojai. Jo naujoviškos savybės ne tik pagerina jūsų žvejybos patirtį, bet ir užtikrina patikimumą, reikalingą sėkmingoms išvykoms.

Norintiems patobulinti savo žvejybos žaidimą, „Fox Edges Camo Power Grip Lead Clip“ yra puikus pasirinkimas. Dėl savo tvirto dizaino jis puikiai tinka įvairiems žvejybos scenarijams. Rinkitės šią sistemėlę ir taip padidinkite sugavimo tikimybę!

Kiekis: pakuotėje komponentai skirti 5 sistemėlėms.

Produkto tipas (smulkmenos)
Rinkiniai
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą