• −20%
  • Nauja
Trakker Hook Beads Guminiai Fiksatoriai
Trakker Hook Beads Guminiai Fiksatoriai

Trakker Hook Beads Guminiai Fiksatoriai

228244
3,19 € 3,99 € -20%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.08€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

Trakker Hook Beads Guminiai Fiksatoriai:  Trakker Hook Beads yra guminiai fiksatoriai, skirti žvejams, siekiantiems optimizuoti kabliukų, masalų pozicionavimą ir stabilumą. Šie fiksatoriai yra puikus įrankis, padedantis geriau valdyti masalo pateikimą ir pagerinti žvejybos rezultatus.

Panaši prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/pagrindinis/2424-fiksatoriai-guminiai-pb-products-easy-on-oval-hook-beads.html

Prekė oficialioje Trakker svetainėje:https://www.trakkerproducts.com/uk/product/hook-beads

 

Kokybiškos medžiagos: Fiksatoriai pagaminti iš aukštos kokybės guminės medžiagos, kuri užtikrina ilgaamžiškumą ir atsparumą dėvėjimuisi. Jų elastingumas leidžia jiems gerai prisitaikyti prie kabliuko ir nepažeisti valo.

Lengvas naudojimas: Trakker Hook Beads yra itin paprasti naudoti. Juos lengvai uždedate ant kabliuko, todėl galite greitai pritaikyti savo žvejybos įrangą pagal poreikius.

Universalus dizainas: Šie fiksatoriai yra tinkami įvairiems kabliukams ir masalams, leidžiant žvejams pritaikyti juos pagal skirtingas žvejybos technikas ir sąlygas.

Masalo stabilizavimas: Fiksatoriai padeda stabilizuoti masalą, užtikrindami, kad jis būtų tinkamai pozicionuotas ir išlaikytų natūralią išvaizdą vandenyje. Tai ypač svarbu, norint pritraukti žuvį.

Skirtingos spalvos: Trakker siūlo įvairių spalvų guminius fiksatorius, leidžiantys žvejams pasirinkti tinkamiausią variantą pagal aplinką ir žvejybos sąlygas.

Masalo fiksavimas: Trakker Hook Beads puikiai tinka fiksuoti gyvus ar dirbtinius masalus, tokius kaip boiliai ar kirmėlės. Jie užtikrina, kad masalas neslystų nuo kabliuko ir išliktų stabilus.

Žvejybos technikos: Fiksatoriai gali būti naudojami įvairiose žvejybos technikose, įskaitant dugninę žvejybą, feeder technikas ir plūdines. Jų universalumas leidžia lengvai pritaikyti juos skirtingoms situacijoms.

Greitas masalo keitimas: Dėl paprasto naudojimo, Trakker Hook Beads leidžia greitai keisti masalus, pritaikant juos pagal žuvų elgesį ir vandens sąlygas.

Laikymas: Rekomenduojama laikyti guminius fiksatorius sausoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių, kad išvengtumėte medžiagos suprastėjimo.

Patikrinimas: Prieš kiekvieną naudojimą patikrinkite fiksatorių būklę. Jei jie atrodo pažeisti arba prarado elastingumą, geriau juos pakeisti.

Valymas: Po naudojimo patartina nuvalyti fiksatorius, kad pašalintumėte nešvarumus, ypač jei jie buvo naudojami nešvariose sąlygose.

Trakker Hook Beads guminiai fiksatoriai:  Yra puikus pasirinkimas žvejams, ieškantiems efektyvių sprendimų masalo pozicionavimui ir stabilizavimui. Su savo kokybe, patogumu ir universalumu, šie fiksatoriai gali tapti svarbia jūsų žvejybos įrangos dalimi.

  • Kiekis pakuotėje 50vnt.
Produkto tipas (smulkmenos)
Guminiai fiksatoriai
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą