• Nauja
Suktukai Su Greita Jungtimi Trakker Quick...
Suktukai Su Greita Jungtimi Trakker Quick Change Swivel Size 11

Suktukai Su Greita Jungtimi Trakker Quick Change Swivel Size 11

228208
4,99 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.7€
Greitas pristatymas

Suktukai Su Greita Jungtimi Trakker Quick Change- Karpių žvejybos pasaulyje tinkami įrankiai gali žymiai padidinti jūsų efektyvumą ir efektyvumą vandenyje. Vienas iš nepakeičiamų elementų kiekvienam rimtam meškeriotojui yra 11 dydžio „Trakker Quick Change Swivel“, žinomas dėl savo patikimumo ir naudojimo paprastumo,konstrukcijos ir praktiško dizaino jis yra būtinas įrankis kiekvienam, norinčiam optimizuoti savo žvejybas.

Panaši prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/pagrindinis/1957-suktukas-su-ziedu-pb-products-ring-swivel.html

Prekė oficialioje Trakker svetainėje:https://www.trakkerproducts.com/uk/product/quick-change-ring-swivel-size-11

 

Greito keitimo mechanizmas: Išskirtinė šio sukimosi savybė yra greito keitimo funkcija. Tai leidžia žvejams lengvai pakeisti kabliukus ir pavadėlius, o tai ypač naudinga bandant įvairius prisitaikymus prie besikeičiančių sąlygų.

Didelio stiprumo medžiaga: Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, 11 dydžio greita jungtis  atlaikytų kovos su dideliais karpiais spaudimą. Jo tvirtumas užtikrina, kad jis gali atlaikyti didelius krūvius nelinkdamas ir nesulaužydamas.

Sklandus sukimasis: Sukamojo mechanizmo konstrukcija leidžia sklandžiai suktis, sumažinant valo pasisukimą ir susipainiojimą. Tai labai svarbu naudojant sunkius svorius ar ilgus pavadėlius, nes tai padeda išlaikyti natūralų vaizdą vandenyje,ir išlikti mažiau pastebimu.

Kompaktiškas dydis: 11 Dydis idealiai tinka įvairioms sistemoms ar pavadėliams, užtikrinant tobulą stiprumo ir dydžio pusiausvyrą. Dėl kompaktiško pobūdžio jį lengva įtraukti į sistemą, nepridedant nereikalingos masės.

Korozijai atspari apdaila: Greitoji jungtis  su korozijai atsparia danga užtikrina patvarumą ir ilgaamžiškumą net atšiaurioje gėlo ar sūraus vandens aplinkoje. Dėl šios kokybės jis yra patikimas pasirinkimas visų tipų žvejybos scenarijams.

Laiką taupantis patogumas: greito keitimo funkcija leidžia praleisti mažiau laiko vargstant ir daugiau laiko žvejoti. Tai gali pakeisti žvejybas per užimtas sesijas, kai reikia greitai pakoreguoti.

Patobulintas universalumas: Turėdami galimybę lengvai pakeisti skirtingus kabliukus ir pavadėlius, galite eksperimentuoti su įvairiais dalykais, padidindami savo galimybes pritraukti karpių.

Pagerintas žvejybos efektyvumas: sklandus sukimasis sumažina susipainiojimo ir susisukimų tikimybę, todėl masalas atrodo natūralesnis ir galiausiai pagerėja sugavimo tikimybė.

Patikimumas: Dėl savo tvirtos konstrukcijos ir atsparumo korozijai meškeriotojai gali pasitikėti, kad Trakker Quick Change Swivel veiks nuosekliai net ir sudėtingomis sąlygomis.

Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą