• −5%
Dynamite Baits Frenzied Chilli Hempseed Jar...
Dynamite Baits Frenzied Chilli Hempseed Jar 2,5L Paruoštos Kanapės

Dynamite Baits Frenzied Chilli Hempseed Jar 2,5L Paruoštos Kanapės

DY197
19,94 € 20,99 € -5%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 3.39€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Frenzied Chilli Hempseed Jar 2,5L" - karpių žvejyba – tai teisingas pasirinkimas, o „Dynamite Baits Frenzied Chilli Hempseed“ yra tam, kad papildytų jūsų jaukus. Šios kruopščiai paruoštos kanapių sėklos yra papildytos čili skoniu, sukuriant viliojantį kvapų ir skonių derinį, kuris gali sužavėti net ir pačius atsargiausius karpius.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/grudiniai-jaukai/4130-kanapes-dynamite-baits-frenzied-chilli-hemp-seed-can-700g.html

 
  • Aitriųjų kanapių sėklos: Čili kanapių sėklos yra įprastų kanapių sėklų variantas, kuris buvo papildytas čili skoniu ir prieskoniais. Aštrumas kanapių sėkloms suteikia viliojančio kvapo ir skonio, todėl žuvims jos tampa dar patrauklesnės.
  • Atraktantas: Šio jauko čili skonis ir prieskoniai veikia kaip galingi atraktantai, pritraukiantys žuvis į jūsų žvejybos vietą. Pikantiškas kvapas ir skonis gali sudominti įvairias žuvų rūšis, įskaitant karpį, karšį, lyną ar karosą.
  • Daug maistinių medžiagų: Kanapių sėklose natūraliai gausu būtinų maistinių medžiagų, todėl tai yra maistingas ir patrauklus jaukas. Jame yra aliejų ir baltymų, kurie gali būti vertingu maisto šaltiniu žuvims.
  • Universalus naudojimas: čili kanapių sėklas galima naudoti įvairiuose žvejybos scenarijuose. Jos dažniausiai naudojamas kaip palaidas jaukas, maišant su kitomis grūdinėmis kultūromis.
  • Pakuotė: „Frenzied Chilli Hempseed“ būna sandariai uždarytoje talpoje, kad būtų išsaugotas jų šviežumas ir drėgmė nepaveiktų jauko. 2,5L dydis yra patogus žvejams nešiotis savo reikmenų dėžėse.
  • Karpių žūklė: Šis jauko tipas yra populiarus karpių žvejyboje, kur pateikimas yra būtini norint pasiekti gerų rezultatų.
  • Aštrumas: pridėjus čili skonį tradicinės kanapių sėklos suteikia unikalų poskonį, todėl jos išsiskiria ir potencialiai vilioja žuvis, kurias traukia aštrūs ar kvapnūs jaukai.
  • Pritraukiantis debesis: naudojant kaip birų jauką, čili kanapių sėklos gali sukurti vandenyje patrauklų debesį, pritraukti žuvis į kibimo vietą ir išlaikyti jas aktyvias.
  • Paruošta naudoti tiesiai iš indelio

Kiekis (ml)
2500 ml.
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą