Top Mix Duplex Wafters Honey & Tigernuts...
    Top Mix Duplex Wafters Honey & Tigernuts Gaudiminiai Boiliai

    Top Mix Duplex Wafters Honey & Tigernuts Gaudiminiai Boiliai

    TM363
    5,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.04€
    Greitas pristatymas

    "Top Mix Duplex Wafters Honey & Tigernuts" - yra specializuoti masalai, skirti imituoti natūralų karpių maisto šaltinį, tuo pačiu suteikiant žvejams išskirtinį pranašumą. Šie "wafter" yra subalansuoti ir gali būti naudojami atsverti kabliuko svorį, sukuriant subalansuotą pateikimą. "Honey & Tigernuts" skoniai sustiprina jų patrauklumą karpiams.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/boiliai/4514-top-mix-duplex-wafters-n-butyric-pineapple-gaudiminiai-boiliai-.html

    Skersmuo
    • 10mm

     
    • "Honey" – patraukli priemonė: medus yra galingas žuvies pritraukiklis, turintis ryškų, stiprų aromatą. Tai organinis junginys, kurio yra kai kuriuose natūraliuose maisto šaltiniuose, kuriais minta karpiai. Medaus kvapas gali pritraukti karpį prie masalo ir padidinti sėkmingo sugavimo tikimybę.
    • "Tigernuts" – pagunda: tigriniai riešutai yra patrauklus skonis karpiams. Tigrinių riešutų kvapas gali sukelti karpių maitinimosi reakciją. Kartu su medumi jis sukuria nenugalimą derinį, kuriam karpiams sunku atsispirti.
    • Masalo pateikimas: naudojant „Top Mix Duplex Wafters“, labai svarbu juos pateikti efektyviai. Jie dažnai naudojami kartu su kitais masalais arba atskirai, montuojami ant plauko sistemos.
    • Subalansuotas plūdrumas: Dėl šių "wafters" plūdrumo jie šiek tiek pakeliami nuo ežero dugno ir sukuria natūralų vaizdą. Tai gali būti ypač veiksminga tais atvejais, kai karpiai yra atsargūs.
    • Skonio "atidavimas": šie masalai skirti palaipsniui skleisti savo skonį į vandenį ir sukurti patrauklų kvapų pėdsaką. Šis lėtas procesas skatina karpį domėtis ir maitintis.
    • Laikas: Žinoma, kad karpiai yra aktyvesni tam tikru paros metu. Eksperimentuokite su skirtingu laiku ir oro sąlygomis, kad nustatytumėte, kada karpiai labiausiai reaguoja į  "Wafters Honey & Tigernuts".

    Boilių tipas
    Gaudiminiai (Wafters)
    Boilių skersmuo (mm)
    10 mm
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą
    Compare (1) 0