Šeriminiai Boiliai Soluble Monster Boilies
    Šeriminiai Boiliai Soluble Monster Boilies

    Šeriminiai Boiliai Soluble Monster Boilies

    AB221
    13,50 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 4.59€
    Greitas pristatymas

    "Aiki Baits Soluble Monster Boilies" - yra specializuotas žvejybos jaukas, daugiausia naudojamas karpių žvejybai. Boiliai yra žvejybos masalai, pagaminti iš įvairių ingredientų, dažnai įskaitant žuvies miltus, grūdus ir kvapiąsias medžiagas, susukti į mažas apvalias formas. Šie boiliai skirti privilioti karpius, todėl yra populiarus pasirinkimas tarp karpių žvejų.

    Skersmuo
    • 23mm

     
    • Didelis patrauklumo faktorius. "Aiki Baits Soluble Monster Boilies" yra žinomi dėl savo patrauklumo karpiams. Jie pagaminti iš kruopščiai atrinktų ingredientų mišinio, įskaitant žuvies miltus, grūdus ir stiprias kvapiąsias medžiagas. Šie ingredientai sukuria nenugalimą kvapą ir skonį, kuris sužavi karpį ir traukia juos link jūsų žvejybos vietos
    • Tirpios savybės. Viena išskirtinė šių boilių savybė yra jų tirpumas. Panardinti į vandenį jie pradeda lėtai irti, į vandens stulpelį išskirdami atraktantų ir skonių debesį. Šis laipsniškas tirpimas užtikrina, kad karpis turės pakankamai laiko surasti masalą, o tai padidina sėkmingo sugavimo tikimybę.
    • Universalus naudojimas. "Aiki Baits Soluble Monster Boilies" yra universalūs ir gali būti naudojami įvairiuose žvejybos scenarijuose. Jie gali būti naudojami tiek komerciniuose ir laikiniuose telkiniuose. Galima naudoti kaip jauką bei kaip masalą. Taip pat naudoti su PVA kojine.
    • Įvairių dydžių. Šie boiliai dažnai būna skirtingų dydžių ir skonių, todėl meškeriotojai gali pritaikyti masalo pasirinkimą pagal karpių pageidavimus ir žvejybos sąlygas. 
    • Nuoseklumas ir kokybė. Aiki Baits yra žinomas dėl savo įsipareigojimo gaminti aukštos kokybės jaukus. Gamybos proceso nuoseklumas užtikrina, kad kiekvienas partijoje esantis boilis bus vienodai efektyvus. Meškeriotojai gali pasikliauti šių boilių kokybe, kad nuolat pritrauktų karpius.
    Boilių tipas
    Šeriminiai (Tirpstantys)
    Pakuotės svoris (kg)
    1 kg
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą