Top Mix Allsorts Tournament Wafters Gaudiminiai...
    Top Mix Allsorts Tournament Wafters Gaudiminiai Boiliai

    Top Mix Allsorts Tournament Wafters Gaudiminiai Boiliai

    TM328
    5,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.04€
    Greitas pristatymas

    "Top Mix Allsorts Tournament Wafters" - masalas, naudojamas meškeriotojų įvairiuose žvejybos turnyruose ir ne tik. Šie "wafter" yra specialiai sukurti žuvims pritraukti ir suvilioti konkurencingomis sąlygomis, pavyzdžiui varžybų metu.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/boiliai/4512-top-mix-duplex-wafters-mango-gaudiminiai-boiliai-.html

    Skersmuo
    • 8mm
    • 10mm

     
    • Varžybų lygio masalas: "Top Mix Allsorts Tournament Wafters" yra suformuluoti taip, kad atitiktų aukštus žvejybos standartus. Jie yra kruopščiai sukurti, kad maksimaliai padidintų jūsų sėkmės šansus žvejyboje.
    • Įvairių spalvų: šių "wafters" yra įvairių spalvų, todėl meškeriotojai gali pasirinkti tinkamiausią masalą pagal žuvų pageidavimus.
    • Plūduriavimas ir balansuotumas: "Wafters" yra pagaminti taip, kad būtų subalansuoti masalai, tai reiškia, kad jie šiek tiek plūduriuos, tačiau jūsų kabliuko nepakels nuo dugno.
    • Lengva montuoti: meškeriotojai gali lengvai pritvirtinti šiuos "wafters" ant savo sistemų, tokių kaip plauko sistema. Dėl jų konsistencijos ir plūdrumo jie tinka įvairiems žvejybos būdams.
    • Konkurencinis pranašumas: naudojant tokius masalus kaip „Top Mix Allsorts Tournament Wafters“, žvejai gali įgyti konkurencinį pranašumą, nes jie yra pritaikyti žūklės iššūkiams varžybų sąlygomis.
    • Universalus naudojimas: šie masalai orientuoti į žūklės varžybas, tačiau juos taip pat galima naudoti įprastose žvejybos išvykose, kad padidintumėte sėkmingo laimikio tikimybę.
    Boilių tipas
    Gaudiminiai (Wafters)
    Boilių skersmuo (mm)
    8 mm
    10 mm
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą