Top Mix Duplex Wafters Chocolate-Orange...
    Top Mix Duplex Wafters Chocolate-Orange Gaudiminiai Boiliai

    Top Mix Duplex Wafters Chocolate-Orange Gaudiminiai Boiliai

    TM570
    5,99 €
    Su mokesčiais
    Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.04€
    Greitas pristatymas

    "Top Mix Duplex Wafters Chocolate-Orange" - „Top Mix Duplex Wafters“ yra specializuoti masalai, skirti imituoti natūralų karpių maisto šaltinį ir suteikti žvejams išskirtinį pranašumą. Šie "wafters" yra plūduriuojantys ir gali būti naudojami su įvairiais įrenginiais, tokiais kaip plauko sistema, kad būtų sukurtas viliojantis, subalansuotas masalo pateikimas. Tai, kas daro šiuos "wafters" ypatingus, yra šokolado-apelsinų skoniai.

    Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/boiliai/4510-top-mix-duplex-wafters-strawberry-almond-gaudiminiai-boiliai-.html

    Skersmuo
    • 8mm
    • 10mm

     
    • "Chocolate-Orange" – saldi ir citrusinė pagunda: šokolado-apelsinų skonio derinys, kuris kaip žinoma itin mėgiamas karpių. Saldus, sodrus šokolado aromatas, susimaišęs su citrusiniu apelsinų kvapu yra puikus derinys karpiams vilioti.
    • Masalo pateikimas: naudojant "Top Mix Duplex Wafters", labai svarbu tinkamai pateikti masalą. Paprastai jie naudojami su plauko sistema atskirai arba pateikiami kartu su kitais masalais.
    • Subalansuotas plūdrumas: Dėl šių "wafters" plūdrumo jie šiek tiek pakeliami nuo ežero dugno ir sukuria natūralų vaizdą. Tai gali būti ypač veiksminga tais atvejais, kai karpiai yra atsargūs.
    • Skonio "atidavimas": šie masalai skirti palaipsniui skleisti savo skonį į vandenį ir sukurti patrauklų kvapų pėdsaką. Šis lėtas procesas skatina karpį domėtis ir maitintis.
    • Laikas: Žinoma, kad karpiai yra aktyvesni tam tikru paros metu. Eksperimentuokite su skirtingu laiku ir oro sąlygomis, kad nustatytumėte, kada karpiai labiausiai reaguoja į "Top Mix Duplex Wafters Chocolate-Orange".
    Boilių tipas
    Gaudiminiai (Wafters)
    Boilių skersmuo (mm)
    8 mm
    10 mm
    Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

    Jums taip pat gali patikti

    Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

    16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

    Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
    Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą
    Compare (1) 0