• −5%
Top Mix Duplex Wafters Mango Gaudiminiai Boiliai
Top Mix Duplex Wafters Mango Gaudiminiai Boiliai

Top Mix Duplex Wafters Mango Gaudiminiai Boiliai

TM366
5,69 € 5,99 € -5%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.93€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Top Mix Duplex Wafters Mango" - „Top Mix Duplex Wafters“ yra specializuoti masalai, skirti imituoti natūralų karpių maisto šaltinį, tuo pačiu suteikiant žvejams didelį pranašumą. Šie "wafters" yra plūduriuojantys, todėl juos galima naudoti su įrenginiu, tokiu kaip plauko sistema, kad būtų sukurtas subalansuotas masalo pateikimas. Mango skonis sustiprina jų patrauklumą karpiams.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/boiliai/4510-gaudiminiai-boiliai-top-mix-duplex-wafters-strawberry-almond.html

Skersmuo
  • 8mm
  • 10mm

 
  • Mango skonis – tropinė trauka: Mangas yra visuotinai patrauklus atogrąžų vaisius, žinomas dėl savo saldaus ir aromatingo kvapo. Šis puikus vaisių aromatas gali būti stiprus karpių pritraukėjas. Mango skonis "Top Mix Duplex Wafters" atkartoja viliojantį prinokusių mangų kvapą, sukurdamas stiprų patrauklumą karpiams.
  • Masalo pateikimas: naudojant mango skonio "Top Mix Duplex Wafters", labai svarbu tinkamai pateikti masalą. Paprastai jie naudojami su plauko sistema atskirai arba pateikiami kartu su kitais masalais.
  • Subalansuotas plūdrumas: Dėl šių "wafters" plūdrumo jie šiek tiek pakeliami nuo ežero dugno ir sukuria natūralų vaizdą. Tai gali būti ypač veiksminga tais atvejais, kai karpiai yra atsargūs.
  • Skonio "atidavimas": šie masalai skirti palaipsniui skleisti savo skonį į vandenį ir sukurti patrauklų kvapų pėdsaką. Šis lėtas procesas skatina karpį domėtis ir maitintis.
  • Laikas: Žinoma, kad karpiai yra aktyvesni tam tikru paros metu. Eksperimentuokite su skirtingu laiku ir oro sąlygomis, kad nustatytumėte, kada karpiai labiausiai reaguoja į "Top Mix Duplex Wafters Mango".
Boilių tipas
Gaudiminiai (Wafters)
Boilių skersmuo (mm)
8 mm
10 mm
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą