• −20%
Top Mix Allsorts Tournament Wafters Gaudiminiai...
Top Mix Allsorts Tournament Wafters Gaudiminiai Boiliai

Top Mix Allsorts Tournament Wafters Gaudiminiai Boiliai

TM328
4,79 € 5,99 € -20%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.63€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Top Mix Allsorts Tournament Wafters" - masalas, naudojamas meškeriotojų įvairiuose žvejybos turnyruose ir ne tik. Šie "wafter" yra specialiai sukurti žuvims pritraukti ir suvilioti konkurencingomis sąlygomis, pavyzdžiui varžybų metu.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/boiliai/4512-top-mix-duplex-wafters-mango-gaudiminiai-boiliai-.html

Skersmuo
  • 8mm

 
  • Varžybų lygio masalas: "Top Mix Allsorts Tournament Wafters" yra suformuluoti taip, kad atitiktų aukštus žvejybos standartus. Jie yra kruopščiai sukurti, kad maksimaliai padidintų jūsų sėkmės šansus žvejyboje.
  • Įvairių spalvų: šių "wafters" yra įvairių spalvų, todėl meškeriotojai gali pasirinkti tinkamiausią masalą pagal žuvų pageidavimus.
  • Plūduriavimas ir balansuotumas: "Wafters" yra pagaminti taip, kad būtų subalansuoti masalai, tai reiškia, kad jie šiek tiek plūduriuos, tačiau jūsų kabliuko nepakels nuo dugno.
  • Lengva montuoti: meškeriotojai gali lengvai pritvirtinti šiuos "wafters" ant savo sistemų, tokių kaip plauko sistema. Dėl jų konsistencijos ir plūdrumo jie tinka įvairiems žvejybos būdams.
  • Konkurencinis pranašumas: naudojant tokius masalus kaip „Top Mix Allsorts Tournament Wafters“, žvejai gali įgyti konkurencinį pranašumą, nes jie yra pritaikyti žūklės iššūkiams varžybų sąlygomis.
  • Universalus naudojimas: šie masalai orientuoti į žūklės varžybas, tačiau juos taip pat galima naudoti įprastose žvejybos išvykose, kad padidintumėte sėkmingo laimikio tikimybę.
Boilių tipas
Gaudiminiai (Wafters)
Boilių skersmuo (mm)
8 mm
10 mm
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą