• −20%
Korum Any Chair Adaptor 2 Laikiklis
Korum Any Chair Adaptor 2 Laikiklis

Korum Any Chair Adaptor 2 Laikiklis

K0300042
14,39 € 17,99 € -20%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 4.89€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

Korum Any Chair Adaptor 2 Laikiklis: Yra universalus laikiklis, skirtas žvejybos kėdėms, kuris suteikia galimybę lengvai ir patogiai pritvirtinti įvairius žvejybos priedus, tokius kaip stalo, puodelių laikikliai ar kitus aksesuarus. Šis įrenginys ypač naudingas žvejams, kurie vertina komfortą ir praktiškumą žvejybos metu.

Panaši prekė mūsų svetainėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/3716-graibsto-laikiklis-avid-lok-down-landing-net-holder.html

 

Chair Adaptor 2: Pasižymi tvirta ir kompaktiška konstrukcija. Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, jis užtikrina ilgaamžiškumą ir patikimumą net ir esant sudėtingoms žvejybos sąlygoms. Jo dizainas yra ergonomiškas, leidžiantis lengvai prisitaikyti prie įvairių kėdžių modelių.

Universalus pritaikymas: Šis laikiklis gali būti naudojamas su įvairiomis žvejybos kėdėmis, todėl žvejai gali jį pritaikyti savo poreikiams be jokių apribojimų. Tai leidžia lengvai pritvirtinti įvairius priedus ir aksesuarus.

Greitas montavimas: Korum Any Chair Adaptor 2 yra lengvai montuojamas ir nuimamas, kas ypač svarbu, kai reikia greitai keisti priedus ar kėdes. Ši funkcija padeda sutaupyti laiką ir padaro žvejybos procesą patogesnį.

Stabilumas: Laikiklis užtikrina tvirtą ir stabilų priedų laikymą, todėl žvejai gali būti tikri, kad jų įrankiai ir aksesuarai bus saugūs ir lengvai pasiekiami bet kuriuo metu.

Patogumas: Korum Any Chair Adaptor 2 suteikia žvejams papildomą komfortą, leidžiantį lengvai pasiekti savo reikmenis, nesukeliant papildomo nepatogumo. Tai ypač svarbu ilgesnėse žvejybos išvykose.

Organizacija: Šis laikiklis padeda organizuoti žvejybos priedus, todėl žvejai gali greitai rasti reikiamus įrankius be ilgo ieškojimo. Tai pagerina žvejybos efektyvumą ir sumažina streso lygį.

Tinkamumas įvairioms situacijoms: Korum Any Chair Adaptor 2 gali būti naudojamas įvairiose žvejybos situacijose, nuo ramios žvejybos ežeruose iki intensyvesnės žvejybos upėse ar jūroje. Jo universalumas leidžia lengvai pritaikyti jį skirtingoms aplinkybėms.

Korum Any Chair Adaptor 2: Yra puikus sprendimas kiekvienam žvejui, norinčiam padidinti komfortą ir efektyvumą žvejybos metu. Su savo universaliu pritaikymu, greitu montavimu ir tvirta konstrukcija, šis laikiklis leidžia lengvai integruoti įvairius priedus ir padeda užtikrinti, kad visi reikmenys būtų po ranka. Investicija į Korum Any Chair Adaptor 2 neabejotinai prisidės prie malonesnės ir patogesnės žvejybos patirties.

Produkto tipas (smulkmenos)
Rinkiniai
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą