• −20%
Preston Feeder Bead Greita Jungtis
Preston Feeder Bead Greita Jungtis

Preston Feeder Bead Greita Jungtis

P0220022
2,39 € 2,99 € -20%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 0.81€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

Preston Feeder Bead Greita Jungtis: Yra specializuota žvejybos priemonė, skirta efektyviai ir greitai prijungti jūsų norimą sistemą prie žvejybos valo. Ši jungtis ypač naudinga tiems, kurie užsiima dugnine (feeder) žvejyba, kadangi ji leidžia žvejams lengvai keisti šėrimo sistemas, nepakeliant visos įrangos.

Panaši prekė mūsų svetainėje: https://krante.lt/lt/smulkmenos/5409-5654-haldorado-greita-jungtis-change-beads.html#/32-dydis-l

 

Preston Feeder Bead: Jungtis pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, užtikrinančių ilgaamžiškumą ir patikimumą. Ji pasižymi kompaktišku ir lengvu dizainu, todėl nesukelia papildomo svorio žvejybos sistemai. Jungtis yra sukurta taip, kad būtų lengvai naudojama, net ir esant sudėtingoms žvejybos sąlygoms.

Greitas ir paprastas montavimas: Jungtis leidžia greitai prijungti ir atjungti jūsų  sistemas, kas ypač svarbu, kai reikia keisti masalus arba pritaikyti žvejybos taktiką. Tai leidžia žvejams greitai reaguoti į kintančias sąlygas.

Stabilumas ir saugumas: Preston Feeder Bead užtikrina stabilų ryšį tarp valo ir pasirinktos sistemos, nesukeldama pavojaus, kad masalas gali atsipalaiduoti ar atsilaisvinti. Tai leidžia žvejams pasitikėti savo įrankiais ir koncentruotis į žvejybos procesą.

Universalus naudojimas: Jungtis tinka įvairioms sistemoms ir žvejybos strategijoms, todėl ją galima naudoti tiek gėlavandenių, tiek sūrių vandenų žvejybai. Tai padidina jos universalumą ir pritaikomumą.

Efektyvumas: Greita jungtis leidžia žvejams taupyti laiką, kurį dažnai praleidžia keisdami masalus ar sistemas. Tai ypač naudinga, kai žvejys nori greitai reaguoti į žuvų aktyvumą ar kitas sąlygas.

Sėkmingesnis gaudymas: Dėl stabilaus ir patikimo prijungimo, žvejys gali būti tikras, kad jo masalas bus pateiktas tinkamai. Tai gali padidinti žuvų sugavimo tikimybę, nes žuvys yra labiau linkusios užkibti ant tinkamai pateikto masalo.

Patogumas: Lengvas ir kompaktiškas dizainas leidžia žvejams be vargo integruoti jungtį į savo žvejybos sistemą. Jos naudojimas neįpareigoja ir suteikia daugiau laisvės žvejybos procese.

Preston Feeder Bead Greita Jungtis: Yra būtina priemonė kiekvienam, kuris užsiima feeder ar method feeder žvejyba. Su savo patikimumu, greitu naudojimu ir universalumu, ši jungtis padeda žvejams efektyviai pritraukti žuvis ir pagerina bendrą žvejybos patirtį. Investicija į šią jungtį neabejotinai prisidės prie sėkmingesnių žvejybos rezultatų ir suteiks daugiau malonumo žvejybos metu.

  • Kiekis: 8vnt

Produkto tipas (smulkmenos)
Suktukai , Jungtys
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą