• −20%
  • Nauja
TOP MIX Buffer Bead
TOP MIX Buffer Bead

TOP MIX Buffer Bead

TM777
2,39 € 2,99 € -20%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 0.81€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

TOP MIX Buffer Bead: Yra specialiai sukurta žvejybos priemonė, skirta pagerinti masalo pristatymo tikslumą ir sumažinti trintį tarp valo ir svarelio. Ši mažytė, bet efektyvi detalė yra būtina kiekvienam žvejui, norinčiam optimizuoti savo žvejybos įrangą ir padidinti sėkmės tikimybę.

Panaši prekė mūsų svetainėje:https://krante.lt/lt/pagrindinis/3621-fiksatoriai-cygnet-buffer-bead.html

 

Kokybiška medžiaga: Pagaminta iš tvirto ir atsparaus nusidėvėjimui gumos, Buffer Bead užtikrina ilgaamžiškumą ir patikimumą net ir intensyvaus naudojimo atveju. Medžiaga yra lengva, todėl neturi įtakos masalo pozicijai po vandeniu.

Apsauginis funkcionalumas: Buffer Bead veikia kaip barjeras tarp svorio ir valo, sumažindamas trintį ir užtikrindamas sklandesnį valdymą. Tai padeda išvengti valo sugadinimo ar nutraukimo, ypač gaudant dideles žuvis.

Universalus pritaikymas: Tinka įvairiems žvejybos metodams, įskaitant dugninę ir method feeder sistemą. Galima naudoti su įvairiomis svorio ir masalo sistemomis, kas daro šią priemonę universaliu pasirinkimu.

Lengvas montavimas: Buffer Bead lengvai montuojamas ant pavadėlio ar valo, taupant laiką ir leidžiant greitai keisti konfigūraciją, priklausomai nuo žvejybos situacijos. Ši funkcija ypač naudinga, kai reikia greitai prisitaikyti prie besikeičiančių sąlygų.

Komplektacija: Dažnai pateikiama skirtingų spalvų variantų, leidžiančių žvejams pritaikyti savo sistemą pagal aplinką ir žuvų rūšis. Tai leidžia pasiekti geresnį maskavimą ir natūralų masalo pristatymą.

Montavimas: Rekomenduojama Buffer Bead uždėti ant valo, prieš uždedant svarelį, kad būtų užtikrintas optimalus veikimas. Taip pat gali būti naudojama kartu su kitais priedais, pvz., fiksatoriais ir masalais, kad pagerintumėte žvejybos efektyvumą.

Pritaikymas: Pasirinkite tinkamą spalvą ir dydį, kad geriau susilietumėte su aplinka, o tai padidins šansus sugauti žuvis.

TOP MIX Buffer Bead: Yra esminė priemonė kiekvienam žvejui, siekiančiam optimizuoti savo žvejybos įrangą ir padidinti sėkmės tikimybę. Su savo tvirta konstrukcija, lengvu montavimu ir universaliu pritaikymu, Buffer Bead padeda užtikrinti, kad jūsų masalas būtų pristatytas efektyviai ir natūraliai. Išbandykite TOP MIX Buffer Bead ir mėgaukitės pagerėjusia žvejybos patirtimi!

  • Pakuotėje 10vnt
Produkto tipas (smulkmenos)
Guminiai fiksatoriai
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą