• −20%
  • Nauja
Jaukinimo Mišinys CC Moore Mini Halibut Pellets...
Jaukinimo Mišinys CC Moore Mini Halibut Pellets 1kg

Jaukinimo Mišinys CC Moore Mini Halibut Pellets 1kg

94304
7,59 € 9,49 € -20%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.58€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

Jaukinimo Mišinys CC Moore Mini Halibut Pellets 1kg: Yra specialiai sukurti jaukinimo mišiniai, skirti pritraukti žuvis ir pagerinti jūsų žvejybos rezultatus. Su 1 kg pakuote, šios peletės yra ideali priemonė tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems žvejams. Dėl savo mažo dydžio ir intensyvaus skonio, Mini Halibut Pellets puikiai tinka įvairioms žvejybos technikoms ir metodams.

Panaši prekė mūsų svetainėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/337-peleciu-misinys-cc-moore-mini-ultramix-1kg.html

 

Sudėtis ir savybės: Mini Halibut Pellets sudėtyje yra aukštos kokybės ingredientų, įskaitant žuvų miltus, halibut miltus ir įvairius natūralius priedus. Šios peletės yra praturtintos omega-3 riebalų rūgštimis, kurios yra svarbios žuvų sveikatai ir maistingumui. Intensyvus aromatas ir skonis ne tik pritraukia žuvis, bet ir padeda sukurti natūralią maisto paieškos atmosferą, skatinančią aktyvų kibimą.

Funkcionalumas: CC Moore Mini Halibut Pellets yra universalios ir puikiai tinka įvairioms žvejybos metodikoms. Jos gali būti naudojamos kaip pagrindinis masalas, kaip papildoma medžiaga jaukui, arba kaip apdaila ant kitų boilių ir masalų. Peletės greitai įsigeria į vandenį, išskirdamos savo aromatą ir maistingas medžiagas, kas dar labiau pritraukia žuvis. Dėl savo mažo dydžio, jos yra lengvai naudojamos su pavadėliais ir puikiai tinka žvejybai bet kokiame vandenyje.

Naudojimo instrukcijos: Rekomenduojama naudoti Mini Halibut Pellets kartu su kitais jaukais, kad sukurtumėte efektyvias masalo sistemas. Galite juos mirkyti skystuose prieduose, kad dar labiau sustiprintumėte jų patrauklumą. Geriausia jas naudoti kaip dalį jauko, kad sukurtumėte patrauklią maisto platformą žuvims. Naudojant šias peletes, svarbu stebėti, kaip jos reaguoja vandenyje, ir prireikus koreguoti masalo proporcijas.

Priežiūra ir laikymas: CC Moore Mini Halibut Pellets turėtų būti laikomos sausoje ir vėsioje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių, kad išvengtumėte drėgmės ir produkto pablogėjimo. Po naudojimo būtinai uždarykite pakuotę, kad peletės išliktų šviežios ir neprarastų savo kvapo. Rekomenduojama reguliariai tikrinti galiojimo laiką ir naudoti produktą per nurodytą laikotarpį.

CC Moore Mini Halibut Pellets 1kg: Yra puikus sprendimas kiekvienam žvejui, siekiančiam pagerinti savo žvejybos rezultatus. Su savo unikaliu aromatu, aukštos kokybės sudėtimi ir universaliu naudojimu, šios peletės taps neatsiejama jūsų žvejybos arsenalo dalimi. Pasitikėkite CC Moore ir mėgaukitės kiekviena žvejybos akimirka, žinodami, kad turite efektyvų ir patikimą masalą!

Pakuotės svoris (kg)
1 kg
Peletės skersmuo (mm)
2 mm
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą