• −5%
Gaudiminės Peletės Dynamite Baits Belachan...
Gaudiminės Peletės Dynamite Baits Belachan Fluro Pop Ups Pellets 22mm

Gaudiminės Peletės Dynamite Baits Belachan Fluro Pop Ups Pellets 22mm

DY869
15,68 € 16,50 € -5%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 5.33€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Belachan Fluro Pop Ups Pellets 22mm" - yra specializuotas žvejybos masalas, kuris gali plūduriuoti, priklausomai nuo masalo pateikimo ir sistemos. Šios peletės dažniausiai naudojamos karpių bei šamų žūklėje.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/4122-gaudimines-peletes-dynamite-baits-marine-halibut-hook-pellets-22mm.html

 
  • „Fluro Pop-Ups“: „Fluro Pop-Ups“, yra plūduriuojantys masalai. Skirtingai nuo standartinių pelečių, kurios skęsta, šios gaudiminės peletės plūduriuoja.
  • Belachan skonis: Belachan yra fermentuotų krevečių pasta, žinoma dėl stipraus ir išskirtinio kvapo. Šiose peletėse naudojama Belachan kvapioji medžiaga, todėl jos ypač vilioja žuvį.
  • Atraktantas:  "Dynamite Baits Belachan Fluro Pop Ups Pellets" esantis Belachan skonis veikia kaip galingas atraktantas, priviliojantis žuvis į jūsų žvejybos zoną. Šis masalas gali būti ypač veiksmingas pritraukiant tokias rūšis kaip karpiai, kuriuos, kaip žinoma, traukia stipraus kvapo masalai.
  • Plūdrumo savybės: "Fluro Pop Ups Pellets" sukurtos taip, kad išliktų plūduriuoti ilgą laiką, todėl galite pateikti masalą įvairiame vandens gylyje. Plūdrumas taip pat padeda apsaugoti jūsų masalą nuo nugrimzdimo į dumblą.
  • Universalus naudojimas: "Belachan Fluro Pop-Ups" peletes galima naudoti įvairiuose žvejybos scenarijuose, įskaitant karpių žvejybą, kur masalo pateikimas ir pritraukimas yra būtini norint pasiekti sėkmės.
  • "Pop up pellets": naudojant tokio tipo masalą reikia pasirinkti tinkama žvejybos sistemėlę, kad masalas būtų pateiktas taip kaip norima.
  • Dydis: "Dynamite Baits Belachan Fluro Pop Ups Pellets" yra 22 mm dydžio, šis dydis gali būti šamų bei karpių žūklėje. Masalo dydžio pasirinkimas gali priklausyti nuo konkrečios žuvies, į kurią taikote, ir jūsų meškeriojimo taktikos.
  • Pakuotė: „Belachan Fluro Pop-Ups“ peletės  supakuojamos į uždaromus konteinerius, kad būtų išsaugotas jų plūdrumas ir išvengta drėgmės poveikio masalui. Šią pakuotę žvejams patogu nešiotis savo reikmenų dėžėse.
  • Kibimo strategija: meškeriotojai tokius masalus dažnai naudoja kartu su kitais masalais, kad sukurtų visapusišką kibimo strategiją, kuri priviliotų žuvis maitintis.
Peletės skersmuo (mm)
22 mm
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą