• −10%
Dynamite Baits Frenzied Maize Can 700g Paruošti...
Dynamite Baits Frenzied Maize Can 700g Paruošti Kukurūzai

Dynamite Baits Frenzied Maize Can 700g Paruošti Kukurūzai

DY291
5,39 € 5,99 € -10%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.83€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

"Dynamite Baits Frenzied Maize Can 700g" - karpių žvejybos pasaulyje tinkamas jaukas turi labai didelę įtaką sėkmingai žūklei, o "Dynamite Baits Frenzied Maize" yra žinomas dėl savo patrauklumo karpiams. Šie specialiai paruošti kukurūzų branduoliai yra patogioje skardinėje ir siūlo nenugalimą skonių ir kvapų derinį, kuris gali suvilioti net ir pačius atsargiausius karpius.

Panaši prekė mūsų parduotuvėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/3527-kukuruzai-dynamite-baits-frenzied-maize-jar-25l.html

 
  • „Dynamite Baits Frenzied Maize Can“: „Dynamite Baits Frenzied Maize“ yra aukščiausios kokybės paruošti kukurūzai, kurie buvo kruopščiai paruošti, kad kuo labiau patrauktų karpius. Kukurūzų branduoliai yra žinomi dėl savo natūralaus patrauklumo karpiams.
  • Neprilygstamas patrauklumas: pagrindinis "Frenzied Maize" tikslas yra padidinti jūsų jauko patrauklumą. Karpius natūraliai traukia kukurūzų skonis ir tekstūra, todėl tai patikimas ir efektyvus jauko pasirinkimas.
  • Patogi skardinė: Kukurūzai parduodami patogioje 700g. skardinėje, paruošti naudoti. Tai reiškia, kad galite juos iš karto naudoti be papildomo pasiruošimo. Tai laiką taupantis ir efektyvus pasirinkimas žvejams.
  • Universalus pritaikymas: „Frenzied“ kukurūzai gali būti naudojami įvairiais būdais. Galite juos maišyti su kitomis grūdinėmis kultūromis, galite naudoti atskirai, taip pat galima juos naudoti kaip masalą tiesiai ant kabliuko ar plauko sistemos.
  • Realistiška išvaizda: Kukurūzų branduoliai išlaiko savo natūralią išvaizdą ir kvapą. Karpius natūraliai traukia šio masalo autentiškumas.
  • Įrodyta sėkmė: karpių žvejai visame pasaulyje jau seniai pripažino kukurūzų veiksmingumą didinant jų sugavimo rodiklius. "Dynamite Baits Frenzied Maize" tapo patikimu pasirinkimu žvejojant karpius.
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą