• Nauja
FOX Edges Marker Elastic Orange 10m Elastinis...
FOX Edges Marker Elastic Orange 10m Elastinis Markeris

FOX Edges Marker Elastic Orange 10m Elastinis Markeris

CAC806
4,99 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 1.7€
Greitas pristatymas

FOX Edges Marker Elastic -Yra gerai matomas elastingas valas, specialiai sukurtas žymėti atstumą žvejybos metu. Ryškiai oranžinė spalva užtikrina, kad jis išsiskirtų įvairiuose fonuose, todėl jį lengva pastebėti net iš toli. 10 metrų ilgio, jis suteikia pakankamai ilgio norimoms vietoms pažymėti neužimant per daug vietos jūsų reikmenų dėžutėje.

Panaši prekė mūsų svetainėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/629-elastinis-markeris-.html

Prekė oficialioje Fox svetainėje: https://www.foxint.com/home/product/fox-edges-orange-marker-elastic?c=edges-rig-accessories

 

Patvari Medžiaga: Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, Marker Elastic yra sukurta taip, kad atlaikytų žvejybos sunkumus. Nesvarbu, ar kovojate su stipriomis srovėmis, ar susiduriate su nelygiu reljefu, šis valas gali susidoroti su viskuo.

Aiškus Matomumas: Ryškus oranžinis atspalvis skirtas ne tik estetikai. Tai leidžia meškeriotojams greitai atpažinti pažymėtas vietas, o tai ypač naudinga žvejojant drumstame vandenyje arba esant prastam matomumui.

Universalus pritaikymas: Šis gaminys puikiai tinka įvairių  žvejybos būdų vietoms žymėti, įskaitant karpių žvejybą, trofėjų medžioklę ir bendrą meškeriojimo būdą. Jis taip pat gali būti naudojamas povandeninėms ypatybėms, tokioms kaip  žymėti kliūtis,todėl,tai yra universalus dalykas.

Lengva naudoti: Elastinę juostelę galima greitai surišti arba pritvirtinti prie jums reikiamos vietos, kad būtų galima lengvai naudotis. Jo lankstumas taip pat leidžia lengvai reguliuoti pagal poreikį, todėl galėsite prisitaikyti prie besikeičiančių sąlygų vandenyje.

Kompaktiškas dydis: 10 m ilgio marker elastic suteikia daug medžiagos įvairiems tikslams, tačiau jis pakankamai kompaktiškas, kad galėtumėte nešiotis su kita įranga, neužimant reikalingos vietos.

Marker Elastic: Pagerina žvejybos strategiją, pažymėdami povandenines vietas ir galimas perspektyvias vietas, galite geriau planuoti savo žvejybos strategiją, nukreipdami į konkrečias vietas, kurios gali duoti rezultatų.

Marker Elastic naudojimo pranašumai: Patobulintas taško atpažinimas,pažymėdami žvejybos vietas galite greitai grįžti į perspektyviausias vietas ir taip padidinti sėkmingo sugavimo galimybes. Sutaupo laiko: užuot nuolat ieškoję perspektyvių vietų, galite lengvai jas identifikuoti, o ne ieškodami, o daugiau laiko praleisite žvejojant. Pagerina žvejybos strategiją: pažymėdami povandenines struktūras ir galimas perspektyvias vietas, galite geriau planuoti savo žvejybos strategiją, nukreipdami į konkrečias vietas, kurios gali duoti rezultatų." Marker elastic naudojimo pranašumai: Patobulintas taško atpažinimas: pažymėdami žvejybos vietas galite greitai grįžti į perspektyviausias vietas ir taip padidinti sėkmingo sugavimo galimybes.

Ilgis (m)
10 m
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą