• −20%
  • Nauja
Nash Boat Life Illuminated Marker Pole 6,5m...
Nash Boat Life Illuminated Marker Pole 6,5m Stacionarius Markeris

Nash Boat Life Illuminated Marker Pole 6,5m Stacionarius Markeris

T0810
79,99 € 99,99 € -20%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 6.8€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

Nash Boat Life Illuminated Marker Pole 6,5m Stacionarius Markeris: Kalbant apie sėkmingą karpių žvejybą, svarbiausia yra tikslumas ir efektyvumas. Vienas iš pagrindinių įrankių, galinčių žymiai pagerinti jūsų žvejybos strategiją, yra patikimas žymeklis. Nash Boat Life Illuminnated Marker Pole Kit 6.5m skirtas padėti meškeriotojams atpažinti vietas, išmatuoti gylį ir pagerinti bendrą žvejybos tikslumą.

Panaši prekė mūsų svetainėje:

https://krante.lt/lt/markeriai/5507-trakker-marker-pole-kit-65m-multi-colour-stacionarus-markeris.html

Prekė oficialioje Nash svetainėje:https://www.nashtackle.co.uk/en/tackle/boats/accessories/boat-life-illuminated-marker-pole/

 

Įvairių spalvų pasirinkimas: Viena iš išskirtinių Nash žymeklio stulpo savybių yra ryškios įvairiaspalvės dalys. Šis dizainas leidžia lengvai matyti, todėl iš pirmo žvilgsnio lengva nustatyti ir atskirti gylius bei vietas. Ryškios spalvos ypač naudingos esant prastam apšvietimui arba esant prastam matomumui.

Teleskopinis dizainas: Žymeklio stulpas yra teleskopinis, todėl žvejai gali lengvai reguliuoti jo aukštį. Ši funkcija naudinga norint pasiekti skirtingus gylius arba pažymėti konkrečias vietas, nereikia kelių polių. Kompaktiška konstrukcija taip pat palengvina transportavimą.

Tvirta konstrukcija: Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, Nash žymeklio stulpas yra sukurtas taip, kad atlaikytų sunkumus naudojant lauke. Patvarumas užtikrina, kad jis gali atlaikyti sunkias sąlygas, todėl tai yra patikimas įrankis ilgoms žvejybos sesijoms.

Lengvas surinkimas: Rinkinyje yra visi reikalingi komponentai ir jis skirtas nesudėtingam surinkimui. Meškeriotojai gali greitai jį nustatyti ir pradėti žymėti savo vietas, taip sutaupydami brangaus laiko ant vandens.

Apima T formos strypą: Komplekte yra T formos strypas, kuris padidina stabilumą nustatant žymeklio stulpą. Ši papildoma atrama užtikrina, kad stulpas išliks vertikaliai net vėjuotomis sąlygomis ar ant nelygios žemės.

Patobulintas vietos identifikavimas: Kelių spalvų pasirinkimas leidžia greitai gauti vizualinių užuominų, padedant meškeriotojams efektyviai atpažinti pasirinktas žvejybos vietas. Tai gali lemti sėkmingesnius žvejybos rezultatus.

Gylio matavimas: Žymėdami skirtingus gylius, meškeriotojai gali geriau suprasti povandeninį kraštovaizdį, todėl gali atitinkamai pritaikyti savo įrenginius ir masalus, kad gautų optimalius rezultatus.

Patobulinta žvejybos strategija: Tiksliai pažymėdami vietą ir išmatuodami gylį, meškeriotojai gali sukurti efektyvesnę žvejybos strategiją. Tai pagerina masalo išdėstymą ir galiausiai padidina sėkmingo sugavimo tikimybę.

Patogumas ir nešiojamumas: teleskopinė ir kompaktiška žymeklio konstrukcija leidžia lengvai transportuoti ir laikyti. Jis gali lengvai tilpti į reikmenų krepšį, todėl visada turėsite jį po ranka.

Ilgis (m)
6.5m
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą