• Nauja
Haldorado Feeding Method Šerykla
Haldorado Feeding Method Šerykla

Haldorado Feeding Method Šerykla

HD25730
6,99 €
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 2.38€
Greitas pristatymas

Haldorado Feeding Method Šerykla: Yra puikus pasirinkimas žvejams, kurie ieško efektyvaus ir patikimo šėrimo sprendimo. Ši šerykla sukurta specialiai naudojant method feeder žvejybai, leidžianti tiksliai ir efektyviai pristatyti masalą į žvejojimo vietą.

Panaši prekė mūsų svetainėje:

https://krante.lt/lt/jaukinimo-reikmenys/5418-5672-top-mix-arrow-pro-method-feeder-xl-serykla.html#/261-svoris-50g

Svoris
  • 30g
  • 50g
  • 70g

 

Didelis talpos dizainas: Universalaus dydžio šerykla suteikia daugiau erdvės, todėl galima naudoti didesnius jauko kiekius, kas padidina žuvų pritraukimo tikimybę. Tinka žvejojant intensyviai, kai reikia efektyviai šerti dideliais kiekiais, kai žuvis būna aktyvi ir dažnai kimba.

Aerodinaminė forma: Šeryklos forma sukurta taip, kad užtikrintų tolimus ir tikslius metimus, mažinant vėjo poveikį ir pagerinant aerodinamiką. Tai leidžia greitai ir efektyviai pristatyti masalą net ir tolimose žvejojimo vietose.

Patogus naudojimas: Lengvai surišama sistema ant valo , leidžianti greitai keisti šėrimo sistemą, priklausomai nuo žvejybos sąlygų. Rekomenduojama naudoti su plauko sistemomis, kad užtikrintumėte optimalų masalo pristatymą.

Tvirta konstrukcija: Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, šerykla yra atspari nusidėvėjimui ir mechaniniams pažeidimams, todėl ji patikima ir ilgaamžė. Tvirta konstrukcija užtikrina stabilumą tiek metimo, tiek žvejybos metu.

Universalios naudojimo galimybė: Tinka įvairiems žvejybos būdams ir masalams, leidžiant žvejams pritaikyti strategijas pagal savo poreikius. Idealiai tinka karpių, lynų ir kitų gėlavandenių žuvų žvejybai.

Kelių spalvų variantai: Haldorado Feeding Method šerykla yra kelių spalvų variantų, leidžiančių pritaikyti šeryklą pagal aplinką ir žuvų elgseną.

Šėrimo strategija: Rekomenduojama eksperimentuoti su skirtingais masalais ir šėrimo technikomis, kad rastumėte optimalų variantą. Naudokite patrauklius masalus, kad pritrauktumėte žuvis ir sukurtumėte konkurenciją tarp jų.

Metimo technika: Praktikuokite metimo techniką, kad pasiektumėte norimą vietą ir užtikrintumėte, jog masalas būtų pristatomas tiksliai.

Haldorado Method Feeding Šerykla: Yra puikus sprendimas žvejams, ieškantiems patikimos ir efektyvios šėrimo ir tolimo užmetimo šėryklos. Su savo dideliu talpos dizainu, aerodinamine forma ir tvirta konstrukcija, ši šerykla padės jums pasiekti geriausių rezultatų žvejojant. Išbandykite Haldorado method feeding šeryklą ir mėgaukitės sėkmingomis žvejybos akimirkomis!

Sistemėlės tipas
Sistemų gamybos įrankiai
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą