• −20%
  • Nauja
Trakker Multi Pult Laidynė
Trakker Multi Pult Laidynė

Trakker Multi Pult Laidynė

226410
15,19 € 18,99 € -20%
Su mokesčiais
Preliminari mėnesinė įmoka nuo 5.16€
Greitas pristatymas
Iki akcijos pabaigos liko

Trakker Multi Pult Laidynė: Yra viena iš populiariausių žvejybos priemonių tarp karpininkų, siekiančių pagerinti savo žvejybos efektyvumą ir tikslumą. Ši laidyne skirta efektyviam boilių (šeriminių boilių) ir kitų priedų, tokių kaip tigro riešutai, ar kitokie masalai, išmetimui į tam tikras vietas, kurios dažnai yra sunkiai pasiekiamos.

Panaši prekė mūsų svetainėje: https://krante.lt/lt/pagrindinis/3189-laidyne-cygnet-mega-pult-.html

 

Didelis nuotolis: Trakker Multi Pult Laidynė leidžia išmesti boilius net į 100 metrų atstumą. Tai ypač naudinga, kai reikia pasiekti tolimas zonas ar gylį, kur žuvys dažnai pasislėpusios.

Tikslumas: Šis įrankis suteikia galimybę tiksliai nukreipti masalus, todėl žvejys gali tiksliai nustatyti savo strategiją. Patikima trajektorija leidžia žvejui kontroliuoti, kur ir kaip yra išmetami masalai.

Prieinamos modifikacijos: Multi Pult Laidynė yra lengvai pritaikoma, leidžianti žvejams pasirinkti skirtingus šaudymo metodus ir masalų tipus. Tai užtikrina didesnį universalumą ir pritaikomumą pagal individualius poreikius.

Minkšta šaudymo sistema: Laidynės dizainas apima minkštą šaudymo sistemą, kuri leidžia lengvai ir saugiai išmesti masalus be pavojaus juos sugadinti. Tai ypač svarbu, kai naudojami minkši boiliai ar kitokie masalai.

Efektyvumas: Naudodami Trakker Multi Pult, žvejai gali greitai ir efektyviai užmesti didelį kiekį boilių į pasirinktas zonas. Tai padeda kurti šėrimo „tašką“ aplink žvejybos vietą, kas pritraukia žuvis.

Greitis: Su šiuo įrankiu žvejai gali greitai paruošti savo masalus ir pradėti žvejybą, taupydami laiką, kuris gali būti vertingas žvejybos metu.

Mokymosi galimybės: Multi Pult Laidynė yra puiki priemonė tiems, kurie nori tobulinti savo žvejybos įgūdžius. Praktikuojantis su šiuo įrankiu, žvejys gali išmokti geriau kontroliuoti masalus ir suprasti, kaip žuvys reaguoja į skirtingus pateikimo metodus.

Trakker Multi Pult Laidynė: Yra nepakeičiama priemonė kiekvienam karpininkui, norinčiam pasiekti geresnių žvejybos rezultatų. Su šiuo įrankiu žvejai gali ne tik padidinti savo efektyvumą, bet ir praturtinti savo žvejybos patirtį. Tinkamai naudojama, ši laidynė gali padėti pasiekti puikių rezultatų tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems žvejams.

Produkto tipas (smulkmenos)
Rinkiniai
Atsiliepimų kol kas nėra, prisijunkite ir parašykite savo nuomonę apie šią prekę

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą